Wil jij permanente make-up leren aanbrengen?

Voor heel veel mensen is een goed uiterlijk van belang en het zal dan ook geen verbazing wekken dat permanente make-up steeds meer in opkomst is. Er is daardoor ook steeds meer vragen naar professionals die dit aan kunnen brengen. Wil jij een carrière in dit veld, dan moet je natuurlijk wel eerst een opleiding doen waar je leert permanente make-up aan te brengen. Je wilt uiteraard ook dat deze opleiding van de beste kwaliteit is. Waar kun je dan terecht? Je bent bij Nouveau Contour hiervoor aan het juiste adres! Ben jij al een professional op dit gebied? Dan kun je bij dit instituut terecht voor verdiepende cursussen.

Belang van permanente make-up

Sommige mensen hebben geluk dat zij van nature volle wenkbrauwen hebben, met voldoende kleur en volume. Andere mensen hebben dit niet, zij hebben maar heel weinig wenkbrauwharen of deze zijn zo licht van kleur dat ze niet opvallen. Permanente make-up kan voor deze vrouwen uitkomst bieden, want het zijn vooral vrouwen die dit probleem ervaren. Je kunt natuurlijk iedere ochtend met een wenkbrauwpotlood je wenkbrauwen bijkleuren en ‘s avonds dit weer verwijderen. Maar dat is wel iedere keer heel veel werk. Bovendien vindt ook niet iedereen het fijn om dergelijke producten te gebruiken, ze vinden het niet prettig aanvoelen aan hun huid. Permanente make-up zorgt ervoor dat dit dagelijkse proces verleden tijd is De wenkbrauwen worden dan permanent ingekleurd en dat brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • er hoeven geen wenkbrauwpotloden meer gebruikt te worden
  • er hoeft geen reinigingsproduct gebruikt te worden
  • je huid blijft vrij
  • je houdt iedere morgen en avond tijd over
  • je ziet er altijd goed uit, ook als je net uit bed stapt

Geen wonder dus dat steeds meer mensen hier voor kiezen! Wil jij hen helpen om dit te bereiken, dan kun je een opleiding op het gebied van permanente make-up aanbrengen volgen bij Nouveau Contour!

Meer dan wenkbrauwen

We noemden hierboven de mogelijkheid van het invullen van de wenkbrauwen, maar dat is natuurlijk niet de enige plek waar permanente make-up gebruikt kan worden. Het is echter wel de behandeling die het meest uitgevoerd wordt. Er worden bij vrouwen ook verschillende andere delen van het gezicht hiermee behandeld. Zo kan er een lijntje om de lippen aangebracht worden, zodat deze iets meer gedefinieerd zijn en lippotlood niet meer gebruikt hoeft te worden. Ook een lijntje rond de ogen behoort tot de mogelijkheden. Bij mannen wordt permanente make-up nog wel eens toegepast om de baardgroei wat meer uitstraling te geven. Er zin dus heel veel mogelijkheden! Doordat het eigenlijk een soort van tatoeëren is, is het natuurlijk wel van belang dat het aangebracht wordt, een foutje is niet zomaar te herstellen. Daarom is het zo belangrijk om een goede opleiding op dit gebied te volgen. Bij Nouveau Contour hebben ze al meer dan twintig jaar ervaring in deze branche, zij weten dus echt waar zij het over hebben. Ook werken zij met de beste materialen en leren ze jou superieure technieken aan. Wil jij een opleiding permanente make-up volgen, dan ben je bij dit opleidingsinstituur aan het juiste adres!

Reageren is niet mogelijk