FCDF: dé autospecialist

Wie regelmatig de blog van FCDF bezoekt, weet dat wij veelvuldig over auto’s schrijven. Onze redactie bestaat namelijk uit meerdere autoliefhebbers en fanatieke volgers van de Formule 1. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alles wat er speelt in de autowereld en hebben wij inmiddels een breed netwerk van de beste aanbieders opgebouwd.

Onze artikelen over autozaken zijn voor ons dan ook meer dan schrijven over onze hobby. Bijna elke volwassen Nederlander bezit een auto en wij willen jou als lezer dan ook informeren over alles wat voor jou van belang is om te weten. En dat is nogal wat, want tijdens de gebruiksduur van je wagen maak je ongemerkt gebruik van tal van gerelateerde diensten en producten.

Goede garage bij autopech

Denk alleen al aan het klassieke voorbeeld: pech met je auto. Met een rokende motorkap sta je langs de kant van de weg en heb je geen andere optie dan naar de garage te gaan. De monteur vertelt je over diverse dure onderdelen die hij moet vervangen, maar zelf controleren kun je het niet. Je hebt echter geen andere keuze en betaalt de garage de gevraagde reparatiekosten.

Bij FCDF vinden we dat het ook anders kan. We informeren je wat je moet doen bij autopech en selecteren een select aantal garages die jou verzekeren van een betrouwbare dienstverlening. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt en dat je altijd met een auto in optimale staat de weg opgaat.

Autoverzekering of spray paint nodig?

Hoewel pech helaas vaker voorkomt dan we willen, zijn er nog talloze andere kostenposten aan onze auto verbonden. Denk hierbij alleen al aan maandelijks terugkerende kosten zoals die van een autoverzekering. Ook voor verzekeringen ben je bij FCDF aan het juiste adres, want de verzekeraars met een goede prijs-kwaliteitsverhouding vind je bij ons op de website.

Gelukkig hoef je in lang niet alle gevallen aanspraak te maken op je autoverzekering. Soms zijn er kostenposten waar je zelf voor kiest, bijvoorbeeld als je jouw auto van een nieuw uiterlijk wilt voorzien. Of je nu een spray paint of een luxe audiosysteem wilt; FCDF tipt je waar dit het voordeligst kunt laten aanbrengen.

Elektrisch rijden heeft de toekomst

Maar meer nog dan voor auto’s, hebben we bij FCDF een hart voor de samenleving en de wereld waarin we leven. En daarom weten we dat diezelfde auto’s waar wij zo van houden, soms voor vervuiling zorgen en slecht zijn voor onze gezondheid. Gelukkig is er tegenwoordig een milieuvriendelijk en gezond alternatief in de vorm van elektrisch rijden.

Elektrische auto’s worden steeds populairder en verzekeren je daarnaast van interessante subsidies vanuit de overheid. Wil je eerst proberen of het iets voor jou is? Lease dan eens een elektrische auto. Op de website van FCDF vind je de voordeligste en betrouwbaarste leasepartijen, zodat je zorgeloos kunt uitvinden welke voordelen een elektrische auto jou zoal biedt.

Reageren is niet mogelijk