Over ons

FCDF is opgericht om jou als bezoeker te ondersteunen in je dagelijkse zoektocht op internet. Tegenwoordig zoeken we immers bijna alles online. We zoeken bijvoorbeeld naar informatie over producten, waarna we ze direct aanschaffen. En we zoeken online naar ervaringen van anderen met een dienstverlener, zodat we zeker weten dat we de juiste partij kiezen.

Het opzoeken van al deze zaken kan echter een behoorlijk karwei zijn. Vaak moeten we meerdere zoekresultaten in Google doorklikken, voordat we daadwerkelijk vinden waar we naar zoeken. FCDF wil jou dit werk uit handen nemen en biedt je een totaaloverzicht van de beste aanbieders en dienstverleners in Nederland.

Online winkelen begint bij FCDF

Inmiddels hebben wij bij onze vaste lezers een reputatie opgebouwd als hét online winkelplatform. Dat komt omdat wij strenge kwaliteitscriteria hanteren bij het uitzoeken van retailers. Wij schrijven niet zomaar artikelen over elke willekeurige aanbieder, maar kiezen alleen de beste partijen uit. Zo weet je zeker dat van doen hebt met een betrouwbare partij.

Online winkelen gaat hierdoor nog sneller dan je gewend bent. Ga naar de website van FCDF, kies je favoriete webwinkel en bestel met enkele muisklikken je gewenste producten. Een dag later valt je bestelling op de deurmat! Van schoenen tot e-liquid en van meubels tot dieetshakes: je vindt het allemaal op onze website.

Betrouwbare dienstverleners bij jou in de buurt

Net zo tijdrovend als het online zoeken van de voordeligste retailer, is vaak het zoeken van een betrouwbare dienstverlener. Via Google vergelijk je verschillende ondernemingen met elkaar en zoek je per dienstverlener ervaringen van andere mensen op. Een flinke klus, die bovendien niet altijd een eerlijk beeld schetst.

Bij FCDF onderwerpen wij dienstverleners aan een zorgvuldige screening voordat we er een artikel over plaatsen op de website. Zo weet jij zeker dat het om een professioneel bedrijf gaat dat zijn afspraken nakomt en hoef je niet zelf online urenlang onderzoek te doen. Of je nu een schilder of een accountant zoekt – bij FCDF vind je er altijd een bij jou in de buurt!

De laatste aanbiedingen en kortingen

Natuurlijk ben je altijd op zoek naar de laatste aanbiedingen, zowel op het gebied van goederen als diensten. Op internet zijn talloze websites met kortingscodes, maar deze werken lang niet altijd of zijn in veel gevallen al verlopen. Dat komt omdat deze websites zijn geautomatiseerd of niet dagelijks door de beheerder worden bijgehouden.

De redactie van FCDF speurt elke dag weer het wereldwijde web af op zoek naar de beste acties en kortingen van dit moment. Nieuws op dit gebied plaatsen wij direct op onze website, zodat je altijd verzekerd bent van de meest actuele aanbiedingen. Bezoek onze blog dan ook regelmatig om voordelige koopjes op de kop te tikken!

Reageren is niet mogelijk