Bedrijfsafval

Wat voor soort onderneming jij ook hebt, je zult altijd wel te maken krijgen met bedrijfsafval. Dit kan verschillende vormen hebben. Zo kun je bijvoorbeeld zelf diensten leveren, waardoor je weinig met producten te maken hebt. Maar toch zul je dan bijvoorbeeld wel wat papierafval hebben van overbodige of verouderde printjes en daarnaast zullen jouw medewerkers waarschijnlijk ook de nodige zaken weggooien, zoals etensverpakkingen. Daar komt bij dat je waarschijnlijk voor iedereen ook koffie en thee maakt, wat dus ook weer vuilnis oplevert in de vorm van koffiefilters en theezakjes, melkverpakkingen en suikerverpakkingen. Maar je creëert natuurlijk vooral veel bedrijfsafval als je een horecagelegenheid hebt of als er in jouw bedrijf producten gemaakt worden. Onderdelen zitten immers altijd verpakt, net als ingrediënten voor maaltijden. Voordat je het weet heb je dan zomaar weer je groene en grijze container vol zitten. Er komt gewoon een moment dat je hier niet meer genoeg aan hebt en dat je iedere keer er weer tegenaan loopt dat de containers eerder vol zijn dan dat deze geleegd zullen worden door de vuilniswagens van de gemeente. Herken je dit, loop jij hier ook tegenaan? Dan is het verstandig om speciale containers voor bedrijfsafval te gaan huren.

Speciale containers voor bedrijfsafval

Niet iedereen is van het bestaan van speciale bedrijven hiervoor op de hoogte, maar er zijn dus ondernemingen die zich gespecialiseerd hebben in het aanbieden van grote afvalcontainers voor bedrijfsafval en in het afvoeren en verwerken hiervan. Een van die ondernemingen is Bedrijfsafval.nl en zij zijn absoluut een goede keus. Er zijn verschillende redenen waarom je voor hen zou kunnen kiezen, namelijk:

  • zij werken tegen scherpe tarieven
  • zij bieden verschillende formaten containers aan
  • je kunt zelf de frequentie van leeghalen bepalen
  • de containers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en verschillende kleuren

Dat zij verschillende formaten kunnen leveren, dat is natuurlijk ontzettend handig. Dat biedt jou immers de mogelijkheid om een formaat te kiezen dat het best aansluit bij de hoeveelheid afval binnen jouw bedrijf. Door dit goed te bepalen en bovendien het formaat af te stemmen met het aantal keren dat de container leeg wordt gehaald door een van hun vuilnisauto’s, zorgt je ervoor dat je nooit meer tegen het probleem aanloopt dat je geen plek meer hebt voor je volle vuilniszakken. Ze naast een volle container moeten zetten is natuurlijk vragen om ongedierte, die kunnen niet wachten tot je dit doet. Bespaar jezelf dus dergelijke ongemakken en huur speciale afvalcontainers voor bedrijfsafval!

Scheid het afval

Een groot voordeel van de verschillende kleuren containers die Bedrijfsafval.nl te bieden heeft, is dat dit jou helpt bij het scheiden van jouw afvalstromen. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van de invloed die zij met hun bedrijfsactiviteiten hebben op het milieu en een van de manieren om de milieu-impact te verkleinen, is door er voor te zorgen dat al het bedrijfsafval zo goed mogelijk gescheiden wordt, bijvoorbeeld in papier, glas, plastic en overig. Een goede scheiding zorgt er immers voor dat het sneller en beter gerecycled kan worden of verwerkt kan worden en dat levert voor het milieu weer veel voordelen op. Wil jij duurzaam ondernemen, dan is het reduceren van bedrijfsafval natuurlijk één stap en wat er overblijft vervolgens zo goed mogelijk gescheiden aanbieden de volgende. Voor ieder soort afvalstroom hebben ze bij dit verhuurbedrijf wel een oplossing en dat altijd tegen zeer concurrerende tarieven. Zit jij ook in je maag met al het afval dat jouw bedrijf steeds maar weer produceert? Zorg er dan voor dat het goed verwerkt en afgevoerd wordt, door gebruik te maken van de afvalcontainers van Bedrijfsafval.nl!

Reageren is niet mogelijk