Bestel online uw dakpanpanelen of stel zelf uw sandwichpanelen samen bij Huisman Gemert!

Bent u voor een nieuwe klus opzoek naar bouwmaterialen waaronder dakpanplaten en/of sandwichpanelen? Kies dan voor huisman Gemert. Wij zijn al jaren één van Nederlands grootste bouwmaterialen leveranciers en hebben een voorraad van meer dan 125.000 m2! Hiermee hebben wij uitgebreide mogelijkheden direct uit voorraad leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan dakpanplaten van staal tot bitumen. Volledig geïsoleerd en te bestellen met toebehoren in dezelfde kleuren. Aangezien wij een zeer uitgebreid netwerk hebben in binnen- en buitenland, kunt u bij ons geheel zelf uw sandwichpanelen samenstellen. Dus of u nu opzoek bent naar dakbekleding of wandbekleding, u vindt het bij huisman Gemert! We staan bekend om onze voordelige online groothandelsprijzen! Speciale verzoeken op maat zijn daarbij tevens mogelijk uit onze eigen fabriek of gelijk uit de productie van toonaangevende producenten. Daarbij hebben wij top levertijden, zodat u gelijk verder kunt!|

Sandwichpanelen samenstellen

Wij bieden als extra mogelijkheid voor onze klanten om naast onze grote voorraad, zelf sandwichpanelen samen te stellen. U kiest welke binnen afwerking u wilt, welke materialen en welke coating erover mag komen. Daarbij zijn sandwichpanelen veelzijdig in gebruik en aantrekkelijk vanwege de mogelijkheden. Ze worden onder andere ingezet als muren, daken en afscheidingen. Aangezien wij van huisman Gemert samenwerken met toonaangevende producenten in binnen- en buitenland, bent u verzekerd van topkwaliteit sandwichpanelen! Het eindresultaat dient er ten slotte schitterend uit te zien en functioneel te zijn in gebruik. Uiteraard vindt u alle bijbehorende materialen, zoals windveren en hulpstukken bij ons in het assortiment, zodat ze altijd in de juiste kleuren worden meegeleverd. Benieuwd naar onze grote voorraad of liever zelf uw eigen sandwichpanelen samenstellen? Bekijk dan gelijk onze website: huisman.nl of neem contact met ons op.

Dakpanplaten online bestellen

Wilt u gaan voor een traditionele dakpanuitstraling als dakbedekking voor uw huis, bijgebouwen, tuinhuizen, hallen of andere panden, maar wilt u dit snel en eenvoudig kunnen monteren? Kies dan voor de duurzame tussenoplossing en ga voor dakpanplaten. Het ziet er echt uit als dakpannen, terwijl het losse panelen zijn die u eenvoudig kunt plaatsen. De levensduur is vanwege de kwaliteit zeer hoog. Wij leveren stalen en onduline dakpanplaten, maar ook dakpanpanelen die u gelijk een geïsoleerd dak bieden. Uiteraard hebben wij alle bijpassende zetwerk passtukken, foam vullingen en bevestigingsmateriaal direct uit voorraad leverbaar, zodat u alles compleet heeft in één bestelling. Wellicht denkt u ‘waarom zou ik niet voor traditionele dakpannen gaan?’. Dakpanplaten bieden u namelijk meer voordelen! De levensduur is veel langer en beter stormbestendig. Het is zeer licht en past eenvoudig onder bestaande onderconstructies. Hierdoor is het tevens ideaal bij renovatietoepassingen en het is vooral eenvoudig te monteren! Uit onze grote voorraad kunnen wij ze gelijk bij u afleveren in diverse kleuren en maten.

U bent bij ons verzekerd van:

  • Ruim 55 ervaring
  • Eigen productielijnen
  • Een van de grootste voorraadhouders van bouwmaterialen in Nederland
  • Snelle levertijden
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Alle bijbehorende benodigdheden op voorraad
  • Geheel naar wens samenstellen
  • Persoonlijk advies
  • Diverse kleuren en materialen
  • Meer dan 125.000 m2 voorraad

Op onze website vindt u ons uitgebreide aanbod aan mogelijkheden: huisman.nl. Heeft u vragen of wilt u graag bouwmaterialen op maat laten maken? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke en deskundige medewerkers. Gezamenlijk met u bouwen wij in vertrouwen en met onze top levertijden kunt u snel verder!

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk