De textieldruk is zeer geschikt voor drukwerk op kleding

Gaat u binnenkort campagne voeren, organiseert u een sportdag of zet u een demonstratie op? Dan mogen bedrukte T-shirts en andere kleding niet ontbreken. Bent u op zoek naar een gerenommeerd bedrijf dat deze vorm van drukken kan uitvoeren, dan bent u bij vkprint.nl aan het juiste adres. We beheersen over diverse druktechnieken waaronder de textieldruk. De textieldruk willen we in deze tekst extra aandacht geven. Textieldruk, zoals de naam al zegt, wordt gebruikt om diverse soorten kleding mee te bedrukken. Het is een relatief goedkope manier van kleding bedrukken want u zou bijvoorbeeld ook een andere variant kunnen kiezen zoals zeefdruk en tampondruk. Bij textieldruk is de resolutie is lager dan de vlakzeefdruk. De vlakzeefdruk raden we u aan als u zeer kleine printjes op kleding wilt afdrukken. Ook voor deze vorm kunt u gerust bij ons aankloppen. Let wel dat u aldus iets meer geld kwijt bent in dat geval. Afijn, de textieldruk kan in principe prima gebruikt worden om slagzinnen, logo’s maar ook bedrijfsgegevens op diverse uiteenlopende kledingstukken te drukken. U geeft maar door wat u precies wilt en wat u precies wenst en we gaan het voor u drukken. Uiteraard is het verstandig om van te voren even de kat uit de boom te kijken. Daarom bieden we de mogelijkheid om eerst een gratis proefdruk te maken. Maar heeft het echt haast, dan kunnen we direct aan de slag als u de bestelling aan ons hebt doorgegeven.

T-shirts laten bedrukken? Kies dan voor textieldruk bij VK Print

Er zijn diverse gelegenheden waar bedrukte kleding handig is om te gebruiken. Bij evenementen is het handig omdat u dan als begeleider in het oog springt. Maar ook werkkleding kan bedrukt worden dankzij de textieldruk. Zo kunt u de textieldruk gebruiken voor kledingstukken zoals:

  • T-shirts,
  • Bedrijfskleding,
  • Veiligheidshesjes,
  • Tassen,
  • Jassen,
  • Caps,
  • En schorten.

Zoals u ziet kunnen we allerlei textiel aan. Van buitenkleding tot accessoires. Het maakt daarnaast niet zoveel uit of de kleding bestaat uit polyester, katoen of garen. Het is mogelijk om tegelijkertijd kleding af te drukken in onze werkplaats. We beschikken namelijk over 8 verschillende volledig uitgeruste drukpersen, speciaal voor de textieldruk. In deze zogenaamde textielcarrousel kunnen deze 8 stations tot 6 kleuren tegelijkertijd drukken. Zoals we al eerder aangaven kunnen we naast textiel nog veel meer voor u bedrukken. Wat dacht u van een keur aan relatiegeschenken? Of posters maken net als het bedrukken van uw kantooraccessoires zoals notitieblokjes en pennen. Al meer dan 20 jaar is VK Print een van de grote spelers op het gebied van professioneel drukwerk. Wij zijn van geen kleintje vervaard dus u kunt meteen in bulk bestellen als u dat wenst. Maar we staan uiteraard ook klaar om kleinere particuliere bestellingen te verwerken.

We kunnen maximaal 6 kleuren tegelijkertijd drukken!

Hebt u nog vragen over de textieldruk of een van onze andere mogelijkheden? Bent u benieuwd wat de exacte prijzen zijn en wilt u daarom een vrijblijvende offerte aanvragen? Of heeft u meer algemenere vragen? Kijkt u dan eerst even op onze website. U vindt er misschien snel uw antwoord. En laat u tevens inspireren door een kijkje te nemen in onze digitale portfolio. Die liegt er niet om, ook al zeggen we het zelf. Mocht u toch nog prangende vragen hebben dan staat onze klantenservice u uiteraard graag te woord. Tijdens kantooruren kunt u hen telefonisch en per mail bereiken. U vindt ons overigens in Harfsen, Twente, en daar bent u op afspraak van harte welkom. Kies voor textieldruk als u stoffen producten wilt laten bedrukken!

Reageren is niet mogelijk