Dozen voor jouw webshop

Begin jij een webshop vanuit huis of heb je al een winkel en wil je jouw artikelen ook online aan gaan bieden? Dan zijn dozen een van de eerste zaken die je zou moeten kopen. Natuurlijk richt jij je eerst op het ontwikkelen van een website waarop alle producten goed gepresenteerd kunnen worden en dit is ook zeker belangrijk, maar vergeet ook zeker niet om, voordat je hiermee de lucht in gaat, ook goede dozen te bestellen. Het moet immers niet zo zijn dat er al snel een bestelling binnen komt en dat jij vervolgens helemaal geen verpakkingsmateriaal in huis hebt om deze mee op te kunnen sturen. Dat levert je meteen een probleem op, want klanten verwachten tegenwoordig een erg snelle levering. Improviseren met andere verpakkingsmaterialen is ook geen goede optie, want wat als het product onderweg daardoor beschadigd raakt? Er wordt niet altijd even voorzichtig met pakketten om gegaan, dus een stevige kwaliteit doos die goede bescherming biedt is zeker geen overbodige luxe. Voordat jij jouw webshop online zet, is het dus verstandig om een voorraadje dozen te regelen, zodat je er ook echt helemaal klaar voor bent om bestellingen te versturen. Lees meer…

De juiste maat dozen

Goede kwaliteit is voor de stevigheid en voor het verzenden dus erg van belang, maar er is nog een punt dat meespeelt bij het goed overkomen van artikelen. Dat is het formaat van de dozen. Vanzelfsprekend heb je helemaal niets aan exemplaren die te klein zijn en je moet ook zeker niet proberen om iets in een doosje te krijgen als dat eigenlijk net of net niet past. Dit leidt alleen maar tot beschadigingen onderweg. Maar ook een te groot formaat doos is absoluut niet ideaal. Voor de pakketbezorger niet omdat zijn auto dan snel vol zit, maar ook omdat de artikelen dan onderweg aan het schuiven kunnen gaan en daardoor alsnog beschadigd kunnen raken. Natuurlijk is dit nog weer op te lossen door de dozen helemaal op te vullen met opvulmateriaal, maar dat kost jou extra geld en de ontvanger is waarschijnlijk niet blij met al die extra vulmaterialen. Bestel daarom dozen die wat afmetingen betreft goed passen bij de artikelen die jij verkoopt. Zitten daar grote verschillen in, dan betekent dat dus dat je ook verschillende formaten zult moeten bestellen. Alleen dan kun je op een goede manier je producten naar je klanten verzenden.

Dozenmarkt biedt ruimte keus

Waar kun je nu terecht voor het kopen van dozen die van een goede kwaliteit karton gemaakt zijn, die dus voldoende stevigheid bieden en die ook nog eens te krijgen zijn in de maat die jij nodig hebt? Dan is het juiste bedrijf voor jou om naar toe te gaan Dozenmarkt. Zij bieden een ruime collectie op het gebied van verpakkingsmaterialen, zo vind je bij hen:

  • 2500 verschillende formaten dozen die direct leverbaar zijn
  • opvulmaterialen
  • tapedispensers en tape
  • verschillende soorten omsnoeringsband
  • verzendverpakkingen en paklijstenveloppen

En ze hebben nog een aantal andere artikelen in hun collectie die van pas kunnen komen bij het in- en uitpakken van pakketten. Hoe vind je in hun collectie van 2500 formaten nu het juiste formaat voor jou? Je voert in hun maattabel gewoon de gewenste lengte, breedte en hoogte in en je ziet dan meteen welke opties zij hebben die daarbij passen. je kunt zo heel eenvoudig bij hen een bestelling plaatsen. Het maakt bij hen bovendien niet uit of je nu een heel grote partij nodig hebt of een wat kleinere. Dat maakt Dozenmarkt een uitstekende keus voor een ieder die dozen en andere verpakkingsmaterialen zoekt.

Reageren is niet mogelijk