Een groot assortiment pvc vloeren?

PVC vloeren zijn erg populair geworden en dat is niet voor niets. Deze Vloeren hebben veel voordelen. Bij LAB21 vindt u het gehele assortiment PVC vloeren, van lijm en klik PVC. LAB21 is momenteel de voordeligste aanbieder van PVC in Nederland en België. LAB21 wil altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden in vloeren.

PVC vloeren van LAB21

Je hebt dus 2 soorten PVC vloeren. Een klik PVC vloer is een pvc vloer die u makkelijk zelf kunt leggen. Het leggen van deze vloer is te vergelijken met het leggen van een laminaat vloer. Een lijm PVC vloer is slijtvast en blijft altijd mooi op zijn plek liggen en is de meest geschikte pvc vloer voor als u vloerverwarming heeft. Deze vloer wordt veel gebruikt in woningen, kantoren en zelfs in hotels en horeca. Bij het leggen van lijm PVC vloer is het van belang dat de ondergrond helemaal strak is. Het egaal maken van de vloer gebeurt met egaline en wordt egaliseren genoemd. Goedkope vloeren vindt u bij LAB21. LAB21 heeft het grootste assortiment goedkope PVC vloeren. Doordat ze op grote schaal rechtstreeks inkopen bij gerenommeerde fabrieken, biedt LAB21 de mogelijkheid om vloeren met exclusieve kleuren te leveren tegen zeer scherpe prijzen. Ook stoffeerders en woninginrichters zijn van harte welkom bij LAB21 om vloeren in te kopen.

Voordelen PVC vloer

Niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling. Dit komt vooral doordat de deco film die wordt toegepast bij PVC vloeren van een veel hogere resolutie is dan bij het Deco papier van laminaat. Hierdoor wordt een vlijmscherpe weergave van de natuurlijke uitstraling gecreëerd bij PVC. Een aantal voordelen:

  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling
  • Niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsarm
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Slijtvast
  • Voelt warm aan
  • Laag loopgeluid

Doordat PVC vloeren vaak erg dun zijn, is de warmte weerstand lager dan bij de meeste andere vloeren. De vloer geeft warmte beter door. Dit leidt tot relatief lagere stookkosten. Let op dat elektrische vloerverwarming niet altijd geschikt is in combinatie met PVC. Een ander voordeel is de natuurlijke uitstraling. Dit komt vooral doordat de Deco film die wordt toegepast bij PVC van een veel hogere resolutie is dan bij het Deco papier van laminaat. Hierdoor wordt een vlijmscherpe weergave van de natuurlijke uitstraling gecreëerd bij deze vloeren. Een PVC vloer is daarnaast erg makkelijk te onderhouden. Wel valt het aan te raden de PVC vloer te onderhouden met de hiervoor bedoelde producten. Onderhoudsmiddelen voor zowel het dagelijkse als het periodieke gebruik vindt u op de pagina PVC onderhoud op de site van LAB21.nl. Het materiaal is niet gevoelig voor vocht en water. Klik PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Er mag geen water onder een klik PVC komen. Hierdoor kan schimmel ontstaan, wat schadelijk is voor uw gezondheid. Een verlijmde PVC vloer raden ze niet aan in vochtige ruimtes. Door het vocht kunnen de de PVC stroken los komen. Een PVC vloer heeft een stevige PU toplaag en is hierdoor erg slijtvast. Hierdoor wordt een PVC vloer vaak gebruikt in intensief belopen ruimtes als kantoorpanden, restaurants, ziekenhuizen etc. De PVC vloeren, in tegenstelling tot laminaat, voelen warm aan in de winter, ook zonder vloerverwarming. U krijgt dus geen koude voeten op een PVC vloer. Bij de PVC vloer hoor je geen klank zoals bij het lopen op een houten of laminaatvloer. Het materiaal zelf is geluiddempend.

Reageren is niet mogelijk