Een haartransplantatie in Turkije doen

Vooral mannen hebben een grote kans om geheel of gedeeltelijk kaal te worden. Dat kan al op jonge leeftijd een probleem zijn, zeker als het genetisch is aangelegd. En neem van ons maar aan dat het overgrote deel van de bevolking die last krijgt van kaalheid de genen mogen aanwijzen als boosdoeners. Wilt u daarom een haartransplantatie? Turkije is dan het land waar u moet zijn. Want dat is het land waar we onze kliniek hebben gevestigd. Waarom helemaal een haartransplantatie in Turkije laten uitvoeren horen we u denken. Omdat het simpelweg een stuk goedkoper is voor u maar ook voor ons om een haartransplantatie in Turkije te doen. Bij Esteworld zal u overigens niets te kort komen. Met onderhand twee klinieken in dit prachtige land mogen we wel stellen dat we ook u kunnen helpen aan een haartransplantatie in Turkije. Deze klinieken staan internationaal zeer hoog aangeschreven. Sterker nog, ze staan in de top 20 van beste en meest betrouwbare klinieken in de wereld! Een betere kliniek in Nederland zult u bijvoorbeeld niet kunnen vinden. Ondanks het feit dat u er even naartoe moet vliegen, een vlucht die niet langer dan 2 uur in beslag neemt, is het tevens vele malen goedkoper om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan dan in Nederland. Terwijl u enkel te maken krijgt met Nederlandssprekende artsen, verpleegkundigen en andere begeleiders.

Een haartransplantatie in Turkije is veel goedkoper

Als een man of vrouw kaal wordt dan kan men dat op diverse manieren verbloemen. Kam uw resterende haar zodanig dat het lijkt alsof u nog een volle bos haar hebt of koop een pruik dan wel een toupet. Maar bij flinke wind of vergaande kaalheid zijn dat allang geen goede opties meer. Een haartransplantatie in Turkije uitvoeren is in deze moderne tijden de normaalste zaak van de wereld. De mens is best een beetje ijdel, maar wat is er op tegen om een dergelijke eenvoudige cosmetische ingreep uit te voeren? Er kan immers niets misgaan terwijl u na enkele weken weer een flink bos haar op uw hoofd hebt. Wij voldoen aan alle keurmerken die u zich maar kunt indenken:

  • De kliniek is goedgekeurd door het Nederlandse ministerie van volksgezondheid,
  • We zijn in het bezit van het ISO 9001-keurmerk en het TUV-keurmerk,
  • En ook van het keurmerk van de Nederlandse haarstichting,
  • En ten slotte zijn we JCI geaccrediteerd. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de meest strenge hygiĆ«nevoorschriften.

U leest het, een haartransplantatie in Turkije door esteworld-haartransplanatie.nl kan simpelweg niet mislukken. En gelooft u ons niet direct op ons woord? Neem dan contact op met onze ervaringsdeskundige die u tevens kan voorlichten over de haartransplantatie in Turkije. Daarnaast kunt u vele ervaringen lezen van mensen die u reeds zijn voorgegaan.

Het beste land voor deze behandeling

Turkije is zeker een veilig land, in ieder geval op de plekken waar we de haartransplantatie in Turkije uitvoeren. Komt u eens langs in IJsselstein of stel eerst uw vragen per mail of telefoon. U krijgt garantie op de behandeling dus mocht het onverhoeds niet lukken dan proberen we het kosteloos opnieuw. Tijdens de haartransplantatie in Turkije wordt u als een VIP door ons behandeld. We regelen namelijk niet alleen uw vliegtickets maar zorgen er ook voor dat u naar een luxe hotel wordt vervoerd door onze eigen chauffeurs. U hoeft tijdens de reis helemaal niets zelf te regelen, dat wordt voor u gedaan. Voor de nazorg mag u ook op ons rekenen. Wacht dus niet langer maar plan een eerste kennismakingsgesprek in!

Reageren is niet mogelijk