Een training catering volgt u natuurlijk bij ons

Bent u cateraar op feesten en andere aangelegenheden? Dan weet u hoe belangrijk het is om klantvriendelijk personeel in dienst te hebben met oog voor detail. Zoekt u voor uw onlangs aangenomen personeelsleden met relatief weinig ervaring een training catering? Dan kunt u ze aanmelden voor een training catering bij kortsupportservices. Een training catering duurt bij ons drie dagdelen en kan theoretisch in anderhalve dag gevolgd worden. Wilt u zelf uw kennis vergroten en bijvoorbeeld een catering starten? Dan zoekt u natuurlijk naar een training catering met meer diepgang zodat u tevens in staat bent om uw personeel goed aan te sturen. In dat geval bieden we u een alternatief aan, de training catering OCC-C die geschikt is om een cateringlocatie te beheren en dus hopelijk aansluit op uw wensen. Met een erkend certificaat dat u na het doorlopen van de training en het afleggen van het bijbehorende examen hopelijk hebt verkregen, staat u als bedrijf veel sterker. Want het lijkt misschien eenvoudig, zo gemakkelijk is het helemaal niet. U werkt immers met levensmiddelen en dat betekent dat uw bedrijf aan allerlei extra eisen moet voldoen die zijn opgenomen in de zogenaamde HACCP richtlijnen. Hygiëne speelt hierbij een belangrijk onderdeel net als vers eten. Uiteraard wordt deze informatie u aangeleerd tijdens de training catering. Klinkt u dat nu allemaal als muziek in de oren? Kijk dan eens op onze website want we leggen u daar alles uit over de opties die u hebt.

Dankzij de training catering kunt u een bedrijf starten

U wilt na het doorlopen van deze training catering een erkend diploma mee naar huis kunnen nemen. Dat betekent wel dat we uw aandacht vragen zodat u de stof snel en goed kunt opnemen. Omdat we u alle aandacht willen geven zodat mensen die wat moeizamer leren ook binnen de tijd hun examen kunnen afleggen zijn de groepen nooit groter dan 12 personen. Dankzij onze individuele vorm van training zal het iedereen lukken om te slagen. We mogen met gepaste trots stellen dat er bijna nooit iemand zakt. Er komen aldus tal van belangrijke zaken aan bod tijdens deze training catering. Een aantal pijlers hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • De kwaliteit van het voedsel. Hoe pakt u dat aan en hoe komt u er bij uw eigen leveranciers achter wat een goede kwaliteit is?
  • De hygiëne. We leggen u alles uit over het schoonmaken, over de juiste HACCP regelingen enzovoorts,
  • Maar ook communicatie speelt en uiterst belangrijke rol. U moet ten eerste uw personeel leren aansturen en ten tweede wilt u de wensen en ideeën van uw klanten zo goed mogelijk ten uitvoer kunnen brengen,
  • Ook uitgifte, de productie en ten slotte de gastgerichte verkoop willen we niet onbenoemd laten en zullen dan ook allen aan bod komen tijdens deze doelgerichte training catering.

Voor uzelf en voor al uw medewerkers hebben we de juiste cursus in huis

Hebt u nog vragen over de training catering? Wilt u zich direct aanmelden? Kijk op de website naar de aanvang van de eerstvolgende cursus en zoek ook de locatie uit. Want u zult zien dat we deze cursussen namelijk in Spijkenisse geven en dat maakt het ideaal voor iedereen die in de Randstad woont en werkt en zijn horizon wil verbreden. Wilt u cateraar worden, zelf een bedrijf beginnen of vraagt een bedrijf van u dat u in het bezit bent van een dergelijk diploma? Bij ons zult u beslist slagen. Klim daarin in de pen en meldt u aan door een e-mail te sturen. Ook bellen behoort tot de opties.

Reageren is niet mogelijk