Gegraveerde wijnglazen

Wilt u in uw horecagelegenheid een chique uitstraling bereiken? Dan kan het een goede optie zijn om te kiezen voor gegraveerde wijnglazen. Wijn zal eigenlijk bijna overal wel op de drankenkaart staan en het is ook een geliefd drankje van vele gasten. Natuurlijk kunt u dit gewoon schenken in een standaard wijnglas, maar u kunt ook de gelegenheid aangrijpen om hiermee meer aandacht te vragen voor uw bedrijf en een professionele uitstraling te bereiken. Door te kiezen voor gegraveerde wijnglazen, waar uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo op gegraveerd is, zorgt u zeker voor een professionele uitstraling. Het geeft aan dat u echt geïnvesteerd hebt in uw horecabedrijf en het geeft ook een persoonlijk tintje aan het geheel. Het zijn echt úw glazen en niet die van een ander bedrijf. Voor een verbeterde uitstraling en voor het goed onder de aandacht brengen van uw bedrijfsnaam bij uw gasten, zijn gegraveerde wijnglazen dus zeker een aanrader.

Bespaar wijn met behulp van gegraveerde wijnglazen

Maar het gebruik van gegraveerde wijnglazen is niet alleen mooi, het is ook efficiënt. Iedere horeca-eigenaar zal het probleem wel herkennen van personeel dat de glazen eigenlijk net te vol schenkt. Ook al vertelt u ze verschillende malen dat het belangrijk is dat een wijnglas niet te vol wordt geschonken, in de praktijk blijkt dit vaak toch niet zo goed uit te pakken. En aan een kant is dit ook wel logisch, want hoe bepaal je al schenkend wanneer het glas vol genoeg is? Dit lijkt een klein probleem, maar op jaarbasis kan het u veel geld kosten. Door steeds teveel drank in een glas te doen, krijgt de klant meer drank voor hetzelfde geld. En gebruikt u dus veel meer flessen dan nodig. Kiest u voor gegraveerde wijnglazen, dan kunt u ervoor zorgen dat u flink bespaart op inkoopkosten voor drankjes. Het logo of de bedrijfsnaam wordt namelijk gegraveerd op de hoogte tot waar de glazen volgeschonken moeten worden. U kunt zelf een inhoud kiezen, de meeste horecaondernemers kiezen voor 125 cc wijn per wijnglas. Het personeel in de bediening hoeft dan enkel tijdens het schenken het logo in de gaten te houden en zo weet u zeker dat iedere gast precies de juiste hoeveelheid drank ingeschonken krijgt. U zult zo veel meer glazen uit een fles halen en dus meer omzet per fles behalen. Ook dat is dus een uitstekende reden om voor gegraveerde wijnglazen te kiezen.

Behaal winst met Wijnwinst.nl

Waar kunt u nu terecht voor de aankoop van gegraveerde wijnglazen? Bij Wijnwinst.nl zit u hiervoor helemaal goed. Zij zullen zeker met grote precisie en met hoog vakmanschap mooi glaswerk voor u kunnen maken. U kunt bij hen kiezen uit glaswerk van verschillende bekende merken, zoals:

  • Royal Boch
  • Royal Leeram
  • Chef & Sommelier
  • Riedel
  • Rocco Bormioli

U kiest het merk en het model van uw keuze en voegt deze toe aan uw offerte. Vervolgens gaat u uw logo uploaden en u geeft aan welke schenkmaat er gehanteerd moet worden. Zoals gezegd kiezen de meeste ondernemers voor gegraveerde wijnglazen een schenkmaat van 125 cc. U geeft tot slot aan of u witte gravering wilt of dat het met kleuren uitgevoerd moet worden. Vervolgens verstuurt u de offerteaanvraag en binnen 24 uur krijgt u vervolgens vrijblijvend uw offerte toegestuurd. Ook krijgt u een mailproef, zodat u kunt zien wat het resultaat zou zijn. Bent u tevreden? Dan geeft u vervolgens Wijnwinst.nl opdracht om met uw order aan de slag te gaan. Zodra u de glazen in het bedrijf hebt, zult u merken dat u meer winst per fles wijn behaalt. Daarom zijn gegraveerde wijnglazen van Wijnwinst echt voor ieder horecabedrijf echt een aanrader!

Reageren is niet mogelijk