Hebt u eigenlijk wel een alarm in Eindhoven?

Bij wolthuisbeveiliging-oss.nl staat het alarmsysteem voorop. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om een alarm in Eindhoven of een andere stad, plaats dan wel dorp in Nederland te plaatsen in uw huis. Nederland is een land dat helaas regelmatig gekenmerkt wordt door diefstal. In de nacht worden de dieven wakker en sluipen misschien wel bij u naar binnen. Uw waakhond slaapt, de sloten zijn eenvoudig open te breken en uw portemonnee ligt open en bloot in zicht. Maar weet u eigenlijk wel dat dieven ook bij daglicht toeslaan? Gaat u eventjes naar de supermarkt en laat u per ongeluk uw achterdeur openstaan? Als u dan geen alarm in Eindhoven hebt geïnstalleerd in uw woonhuis dan kan ook u de dupe worden van deze criminelen. Wij willen u natuurlijk niet bang maken maar we willen u er natuurlijk wel op wijzen dat dit ook u kan overkomen. Sterker nog, wellicht denkt u dat een alarm in Eindhoven niet nodig is omdat u in een relatief veilige wijk woont. Maar wijken die daar bekend om staan zijn op de lange en misschien wel de korte termijn doelwit. Dat komt mede omdat u het idee hebt dat u wel wat meer risico’s kunt nemen, bijvoorbeeld door geen alarm in Eindhoven te hebben. Een domme zet want als u geen alarm in Eindhoven hebt, dan kan zelfs de verzekering moeilijk gaan doen. Het is immers aan u om te bewijzen dat er sprake is geweest van inbraak!

Zonder een alarm in Eindhoven is uw gebouw erg kwetsbaar

Er zijn talloze alarmsystemen en wij bieden dan ook diverse producten van gerenommeerde topmerken aan. Omdat wij het belangrijk vinden dat we iedere consument van goed advies kunnen voorzien is het wel zo verstandig om even langs te gaan in onze zaak als u overweegt om een nieuw alarm in Eindhoven te installeren. We kunnen u diverse producten direct laten zien zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken. Kiest u bijvoorbeeld voor een stil alarm of wilt u de inbreker direct wegjagen met een luid alarm? Wilt u er tevens felle lampen bij kopen zodat u het terrein kunt laten oplichten bij onraad? En wat te denken van een camerasysteem dat zowel in kleur als in zwart-wit kan opnemen? Wij zijn in ieder geval van alle markten thuis en daarom kunt u zowel een alarm in Eindhoven kopen voor uw eigen koop- of huurwoning als voor uw bedrijfspand. Naast dergelijke systemen bieden we een keur aan randzaken aan, niet alleen voor de inbraakpreventie maar ook voor uw eigen veiligheid. Naast een alarm in Eindhoven kunt u maar beter ook eens in Oss langskomen voor de volgende producten:

  • Hang een aantal detectoren op zoals een CO-melder en een rookmelder,
  • Vergeet niet om een werkende brandblusser aan te schaffen,
  • En hebt u weleens nagedacht over IR-sensoren en sirenes?

Kom eens kijken in onze speciaalzaak in Oss

Uiteraard verkopen we niet alleen maar een alarm. In Eindhoven hebt u wellicht ook de behoefte aan advies over de beveiliging van uw winkelpand of kantoorpand. Neem gerust even contact met ons op. Dat kan via de mail, het formulier en uiteraard ook telefonisch tijdens de openingstijden. Hebt u hulp nodig met het monteren? Voor een kleine meerprijs monteren we het door u gekochte systeem zonder enige moeite. Lukt het u ten slotte niet om een live stream op te zetten of zijn er andere configuratieproblemen? Dan is er altijd nog onze configuratie service die u snel even kunt opbellen. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk