Hoe kun je je zakelijk Engels verbeteren?

Vrijwel iedereen in Nederland spreekt redelijk Engels, al dan niet vloeiend. Als je dit wilt verbeteren of je wilt je vanwege een baan richten op zakelijk Engels dan kun je daarvoor aankloppen bij een taalschool zoals Masterclass English in Rotterdam. Deze school biedt Engelse les op werkelijk elk niveau aan, dus of je nu een beginner bent en je start net met het leren van Engels, of je bent al redelijk gevorderd en je wilt je zakelijk Engels verbeteren, bij Masterclass English ben je aan het juiste adres. En ze bieden ook nog eens een 100% garantie, want als je zakt voor je examen krijg je je geld terug, en dat zie je niet bij heel veel scholen! De reden dat deze Engelse taalschool zo populair is is dat ze werken met enkel native Engels sprekenden. Dat wil zeggen dat de docenten allemaal Engels als moedertaal hebben, en dat zijn natuurlijk de aangewezen personen om jou te helpen bij je uitspraak en woordenschat. Hun trainers zijn naar eigen zeggen de meest vaardige op de markt, en helpen jou op effectieve wijze naar het volgende level, of je dat nou in groepsverband of individueel wilt. Je kunt er namelijk zowel individuele lessen boeken als klassikale lessen, het is dus maar net wat je zelf het fijnste vindt. Als je hele specifieke dingen wilt leren (bijvoorbeeld met betrekking tot zakelijk Engels) dan is een individuele aanpak waarschijnlijk de beste. Wil je gewoon algemeen Engels leren, bijvoorbeeld voor op vakantie of om films makkelijker te kunnen volgen, dan is een klassikale les ook prima.

Zakelijk Engels leren onder begeleiding

Het fijne aan les nemen om zakelijk Engels te leren is dat je zeker weet dat je het direct goed aanleert. Als je deze ervaring in de praktijk gaat opdoen heb je de kans dat iedereen dingen net weer anders uitspreekt en dat je bepaalde zinnetje overneemt van mensen die misschien niet vloeiend zijn, of zelf ook niet weten hoe het moet. Een cursus zakelijk Engels is daarom aan te raden voor mensen die professioneel willen overkomen richting hun buitenlandse klanten, want dan leer je op niveau en onder begeleiding van een professional. Deze helpt je met je uitspraak en biedt persoonlijke begeleiding, want iedereen heeft moeite met andere zaken tijdens het leren van een taal. Daarom vinden ze deze persoonlijke aandacht ook bij klassikale lessen zo belangrijk bij  deze taalschool in Rotterdam.

Cursus Engels volgen in Rotterdam

Bij Masterclass English in Rotterdam heb je de keuze uit diverse cursussen, dus niet alleen die cursus zakelijk Engels. Je kunt onder andere kiezen uit de volgende:

  • Een zomercursus Engels
  • Een cursus Engels voor absolute beginners
  • Een cursus financieel Engels
  • Een cursus Juridisch Engels
  • Een normale cursus Engels voor alle niveaus

Zoals je ziet heb je dus als je kiest voor een cursus zakelijk Engels zelfs de keuze om deze aan te vullen met juridisch Engels en financieel Engels. Beide aspecten kunnen belangrijk zijn voor als je zaken doet met buitenlandse bedrijven, en dan wil je natuurlijk wel goed uit je woorden kunnen komen en weten wat de klant bedoelt in zijn Engelstalige mail. En dan ben je bij deze taalschool dus aan het juiste adres. 

Reageren is niet mogelijk