Ken jij muur letters van piepschuim?

Heb jij wel eens de mogelijkheid van muur letters overwogen? Misschien heb je hier zelfs nog nooit van gehoord en weet je niet eens wat jij je hier bij voor moet stellen. Laat staan dat je wist dat deze producten van piepschuim gemaakt zouden kunnen worden. Daarom vertellen we hier iets meer over de toepassingsmogelijkheden van muur letters, zodat je een beeld krijgt waar het voor gebruikt kan worden. En we geven aan wat het voor voordelen heeft om dit juist van piepschuim te laten maken.

Wat doe je met muur letters?

Als jij een bedrijf hebt, dan is het natuurlijk belangrijk dat jouw bedrijfsnaam duidelijk aanwezig is in het pand. Uiteraard moet je ook op de buitenkant van het pand kunnen vinden dat jullie er gevestigd zijn, maar ook binnen is het niet raar om je naam op de wand te zetten. Dat kan heel goed met muur letters! Deze bieden jou de mogelijkheid om, bijvoorbeeld boven de balie van de receptie, de bedrijfsnaam ook binnen terug te laten komen. Zo kun je aan het gebouw een geheel eigen stijl geven. En natuurlijk is het niet alleen leuk om je bedrijfsnaam op deze manier aan de wand te hangen, je kunt ook andere teksten laten maken met muur letters. Denk dan aan de afdelingen van je bedrijf, om op een speelse manier te laten zien waar de administratie zit en waar de toiletten zijn, om maar een voorbeeld te noemen. Of je kunt een geheel andere tekst kiezen, een boodschap die je aan je personeel of aan de bezoeker mee wilt geven. De mogelijkheden zijn enorm groot en je kunt dus echt je creativiteit de vrije loop laten! Natuurlijk kun je ook bordjes ophangen bij bijvoorbeeld de toiletten, maar dit heeft een veel zakelijkere uitstraling dan grote en speelse muur letters.

Waarom piepschuim?

Er zijn natuurlijk heel veel materialen die je zou kunnen gebruiken voor het maken van muur letters en vaak wordt dit ook gedaan. Men kiest bijvoorbeeld voor metaal of voor hout. Maar een nadeel van deze materialen is dat ze relatief zwaar zijn. Piepschuim is een heel licht materiaal, dat je zonder problemen op welke plek dan ook op kunt hangen. Heeft dit nu wel voldoende kracht om lange tijd mooi te blijven? Wel als er voor een goede kwaliteit piepschuim gekozen wordt en dat doen ze bij Van Loon Reclame. Daardoor blijven de muur letters die zij hiervan maken echt vele jaren lang goed. Zij bieden de mogelijkheid om teksten te maken in elk lettertype dat je maar wilt en ook allerlei vormen en verschillende afmetingen zijn mogelijk. Ze kunnen ze bovendien perfect voor jou afwerken met bijvoorbeeld:

  • verf in de kleur van jouw keuze
  • een matte of een glanzende coating
  • airbrush
  • afbeeldingen op iedere letter naar jouw wens
  • een glad laagje kunststof

Door deze goede afwerking zullen mensen er geen idee van hebben dat er piepschuim gebruikt is als materiaal, dat zal er namelijk helemaal niet aan af te zien zijn. En dat maakt de muur letters van piepschuim van Van Loon Reclame zo’n goede keus!

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk