Kerstpakketten in alle soorten en maten

U krijgt altijd korting op onze kerstpakketten. En u vindt bij KerstpakkettenXL altijd de meeste pakketten, waar u dan ook gaat zoeken. Of u nu bij groothandelaren gaat shoppen of het internet afzoekt, u zult keer op keer weer bij ons uitkomen. Kerst duurt nog enige maanden. Toch kan het geen kwaad om vroeg in het jaar de kerstpakketten voor december uit te zoeken. Daarmee ontlast u uw eigen werkdruk aanzienlijk. Want u hebt natuurlijk het beste met uw werknemers voor. U wilt hen continu motiveren en ook een hart onder de riem steken als u bepaalde targets hebt gehaald. En ook al gaat het iets minder goed met uw bedrijf, uw werknemers doen ongetwijfeld hun best. Daar mag zo nu en dan best iets tegenover staan. In Nederland kennen we de traditie om in december kerstpakketten uit te delen. Een groot goed waar u niet zomaar aan voorbij moet gaan. Reken er maar op dat collega’s hun zure gezichten laten zien als u bent vergeten of simpelweg weigert om kerstpakketten te kopen. Dat zal zeker invloed hebben op de inspanningen voor het komende jaar dus u zult uzelf enkel in de vingers snijden. Wij bieden het gehele jaar door interessante kerstpakketten aan zodat u in de periode die u het beste uitkomt op onze website een pakket kunt uitzoeken. We kunnen het ons goed voorstellen dat u daar in de zogenaamde komkommertijd, dus in de zomervakantie, tijd genoeg voor hebt.

Kerstpakketten bestellen? Doe dit vroeg in het jaar!

Een voordeel voor u is dat u er geen omkijken meer naar hebt. In november gaan de bezorgers op pad zodat u op tijd de kerstpakketten kunt uitdelen. Dit zal natuurlijk geheel op afspraak zijn zodat u er rekening meer kunt houden in uw magazijn. En u helpt er ons ook aanzienlijk mee omdat we uw bestellingen vroeg in het jaar klaar kunnen zetten. De herfst en het begin van de winter is een erg drukke tijd dus als u ons kunt ontzien door op tijd te bestellen dan zijn we u erg dankbaar. We bieden aldus een keur aan kerstpakketten en die hebben we verdeeld in diverse categorieën:

  • Thema pakketten op basis van een land, regio of streek. Denk aan Italiaanse, Oriëntaalse of Mediterrane dozen.
  • Kerstpakketten voor hem of haar gevuld met speciale hapjes of diverse badkamerproducten.
  • Voor werknemers met grote gezinnen bieden we de budgetdozen. Gevuld met etenswaar waar ze echt iets aan hebben.
  • En natuurlijk hebben we ook duurzame ecologische pakketten. We kunnen wel stellen dat deze variant steeds populairder wordt.

Wist u dat u bij een bestelling van meer dan 1000 kerstpakketten zelf de dozen kunt aanpassen? Voeg een boodschap toe in de vorm van een kaart, dan maakt u het pas echt persoonlijk.

U kunt dit allemaal geheel online uitzoeken en afronden

Kerst staat nog niet voor de deur. Toch kan het geen kwaad om vroeg in het jaar te beginnen met het uitzoeken van deze pakketten. Wij vullen onze dozen enkel met voedsel van bekende merken zodat u waar krijgt voor uw geld. Klinkt u dat als muziek in de oren? Of wilt u er graag nog iets meer over weten? Komt u dan eens langs in onze showroom in Drachten, Friesland. We laten u er graag het aanbod van dit jaar zien en u kunt een rondleiding krijgen door de productieruimte. Dankzij het deskundige personeel en onze eigen inpakcentrale houden we de prijzen laag en hoeven we werk niet te delegeren aan andere bedrijven. U bent dus nooit een dief van de eigen portemonnee!

Reageren is niet mogelijk