Kinderparaplu voor jouw kindje

In Nederland hebben we vaak last van regen en dat is natuurlijk niet erg handig als jij de kinderen bijvoorbeeld naar school wilt brengen. Je wilt hiervoor niet de auto pakken en gaat er waarschijnlijk het liefst lopend heen. Een kinderparaplu biedt dan uitkomst, hiermee kan jouw zoon of dochter ervoor zorgen dat hij of zij toch droog blijft. Natuurlijk kun je dit ook regelen door gebruik te maken van bijvoorbeeld een regenponcho of een regenpak, maar dit zijn toch minder handige alternatieven. Het grote voordeel van een kinderparaplu is immers dat je deze alleen maar open hoeft te klappen voordat je weggaat en bij aankomst op school klap je hem weer dicht en dat was het. Kies je voor regenkleding, dan moet dit thuis eerst aangetrokken worden over de kleding heen, wat een hoop gedoe is en ‘s ochtends voor strijd kan zorgen als jouw kind geen zin heeft om dit aan te doen. Daarna moet je het op school nog weer uitdoen en ook nog een plekje zoeken om dit op te hangen zodat het weer kan drogen. In plaats van regenkleding een kinderparaplu gebruiken is dus een uitstekende oplossing om ervoor te zorgen dat jouw kind tijdens de wandeling naar school niet nat wordt. Bekijk de website..

Kinderparaplu in verschillende uitvoeringen

Natuurlijk kun je ook een van je eigen paraplu’s pakken en aan je kind geven, maar het nadeel hiervan is dat deze vaak echt veel te groot zijn. Het grote model zorgt er wel voor dat je kindje goed droog blijft, maar het is ook eigenlijk te zwaar om goed vast te houden. Een kinderparaplu heeft een kleiner formaat en is daarnaast ook lichter, wat het vasthouden voor kinderen veel gemakkelijker maakt. Vooral als er redelijk wat wind staat is dit natuurlijk belangrijk. Daarnaast is het zo dat een kinderparaplu ook wat vormgeving goed bij de kids past. Waar paraplu’s voor volwassenen vaak gewoon effen zijn en uitgevoerd in een saaie kleur, kun je voor de kleintjes kiezen uit heel veel verschillende prints, zoals:

  • polkadots
  • lieveheersbeestjes
  • bloemen
  • brandweer
  • krokodillen
  • vlinders

En zo zijn er nog wel meer prints mogelijk. Natuurlijk zijn ze ook allemaal uitgevoerd in fleurige kleuren. Een regenachtige dag is vaak al druilerig genoeg, daar kan een fleurig gekleurde kinderparaplu mooi wat vrolijkheid in brengen. Het formaat, de kleuren en de prints zijn allemaal redenen om niet voor gewone, maar voor kindermodellen te kiezen.

Veel opties bij Stoere Kindjes

Daarnaast kun je als je een kinderparaplu zoekt ook nog kiezen voor leuke 3D exemplaren. Wat houdt dit nu in? Dit betekent dat zij aan de bovenkant uitstekende vormen hebben die goed passen bij de afbeeldingen die op de parapluutjes staan. Denk dan bijvoorbeeld aan een parapluutje met een afbeelding van de tijger en dan steken de tijgeroren in 3D vorm er bovenuit. Veel kids vinden dit echt helemaal te gek! Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een kinderparaplu met reflecterende strepen. Als jouw kind vaak op donkere plekken moet lopen en met veel verkeer te maken heeft, dan zorgt dit natuurlijk wel voor extra veiligheid. Voor automobilisten is jouw kind zo beter zichtbaar en dat geeft toch een veilig gevoel. Waar de voorkeur van jou en je zoon of dochter ook naar uitgaat, zeker is dat je bij Stoere Kindjes Regenkleding een paraplu zult kunnen vinden die aan jullie beider wensen voldoet. Neem dus zeker eens samen met jouw dochter of zoon een kijkje in hun webwinkel, je zult gegarandeerd een kinderparaplu kunnen vinden die jullie leuk vinden!

Reageren is niet mogelijk