Maak de overstap naar elektrisch roken voor een gezonder leven

Als je tabakssigaretten rookt en als het je maar niet lukt om te stoppen, dan is het een idee om over te stappen op de e sigaret van ea-sigaret.nl. Je kunt dan namelijk blijven roken, alleen ga je dan niet meer tabak roken, maar elektrisch roken. Een groot deel van de verslaving van mensen die roken komt door psychologische factoren. Je hebt uiteraard de fysieke ontwenningsverschijnselen. Deze zijn intens en moeilijk te overkomen, maar ze duren vaak niet heel lang. Voor de verslaafde lijkt het weliswaar een eeuwigheid, maar de pure hunkering naar nicotine duurt in de regel niet langer dan enkele weken. Maar daarna ben je niet direct verlost van je verslaving. Want je gaat bijvoorbeeld de smaak van tabak missen. Het is niet zozeer dat je lichaam deze smaak nodig heeft, maar je mist de smaak wel als je opeens stopt met roken. Een ander probleem is de stress die je ervaart. Toen je nog rookte ontwikkelde je stress tussen de sigaretten in. Na iedere sigaret begon de stress weer langzaam maar zeker intenser te worden. Het roken van een sigaret bracht het stressniveau weer naar beneden om vervolgens langzaam weer te stijgen. Het probleem is dat je dus een associatie hebt ontwikkeld tussen stress en roken. Als je stopt, dan kun je nog steeds stress voelen en het is dan verleidelijk om even een sigaretje op te steken, zodat je kunt ontspannen. Dat kan niet meer als je bent gestopt. Als je echter elektrisch gaat roken, dan kun je nog steeds een sigaretje ‘opsteken’. Dankzij elektrisch roken, kun je dus de handelingen waar je zo aan gewend bent blijven uitvoeren. Tevens kun je van de tabakssmaak blijven genieten als je elektrisch gaat roken. Je kunt namelijk elektrisch roken via een e liquid met authentieke tabakssmaak. Dus het is ook niet zo dat je meteen de ervaring van tabak moet missen. Tevens kun je de meest intense fysieke ontwenningsverschijnselen temperen, want je kunt ook kiezen voor een e liquid met nicotine. Daardoor krijgt je lichaam nog steeds nicotine binnen. Daardoor zal je niet van de een op de andere dag opeens zonder nicotine moeten leven. Dit zorgt ervoor dat je lichaam tevreden blijft en niet direct via intense stress en ontwenningsverschijnselen in opstand komt. Elektrisch roken maakt het dus makkelijker om het stoppen met roken vol te houden. Je blijft dus een soort van roken, maar elektrisch roken is aanzienlijk minder ongezond dan het roken van tabak. 

Elektrisch roken begint bij ea-sigaret.nl

Als je elektrisch wilt roken, dan heb je uiteraard wel de juiste materialen nodig. Gelukkig kun je op de site van ea-sigaret.nl alles kopen wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Elektrische sigaretten
  • E liquids
  • Coils
  • Batterijen

Deze kun je allemaal online bestellen via de website. Je moet eenmalig verifiëren dat je 18 jaar of ouder bent en daarna kun je de winkelwagen vullen met alles wat je nodig hebt. Als je net begint is het handig om een startpakket te kopen. Hier zit alles in wat je nodig hebt. 

Kijk op de site voor meer informatie

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van ea-sigaret.nl 

Reageren is niet mogelijk