Moderne meubels kopen voor ons huis

Moderne meubels kopen voor ons huisNa drie jaar een appartement te hebben gehuurd, hebben mijn vriendin en ik begin dit jaar een huis gekocht. Wij wilden al langer wat kopen en gelukkig vonden wij een leuk huisje in een dorp in de buurt. Doordat wij nu in een huis zijn gaan wonen, hebben wij veel meer ruimte en het zag er erg leeg uit met onze oude meubels. Wij besloten om een aantal nieuwe meubels te kopen en gelukkig hebben wij vaak dezelfde smaak. Bij Smellink-Wonen.nl vonden wij een mooie moderne meubels en die staan nu bij ons thuis. De afgelopen drie jaar hebben mijn vriendin en ik een appartement gehuurd in het centrum van Zwolle. Wij vonden het erg leuk om hier te wonen, maar wilden graag een huis samen kopen. Zwolle is een leuke stad, maar wij wilden liever wat rustiger wonen en wilden daarom naar een dorpje in de buurt verhuizen. Wij hadden verschillende dorpen en huizen in de omgeving bezocht en begin dit jaar vonden wij een mooi huisje. Wij konden dit huis voor een goede prijs kopen en wonen hier sinds twee maanden. Toen wij onze spullen verhuisden, merkten wij dat wij veel meer ruimte in dit huis hebben. Ook al is dit huisje niet groot, het is een stuk groter dan ons oude appartement. Door de vele open ruimtes in huis, besloten wij om nieuwe moderne meubels te kopen. Mijn vriendin en ik hebben een vergelijkbare smaak, daarom vinden wij vaak hetzelfde mooi. Ik ben hier erg blij mee, want ik ken veel koppels die samen geen keuze kunnen maken. Wij zijn echter niet zo handig met het indelen van onze interieur, daarom hoopten wij hier hulp bij te krijgen.

Moderne meubels gekocht bij Smellink Wonen

Mijn vriendin en ik gingen opzoek naar woonwinkels in de buurt en vonden verschillende bedrijven. Wij hadden een aantal showrooms en bedrijven bezocht, maar konden niets vinden wat ons echt aansprak. Gelukkig vonden wij ook de website van Smellink Wonen. Op deze website zagen wij veel mooie moderne meubels en zagen dat het mogelijk was om een afspraak te maken met een interieur adviseur. We hadden foto’s gemaakt van onze meubels, de maten opgenomen van onze woonkamer en foto’s van interieurs opgezocht, die namen wij mee naar het gesprek. Wij werden erg vriendelijk geholpen door de adviseur en samen maakten wij een ontwerp. Hierna zochten wij naar moderne meubels die bij het ontwerp pasten.

Diverse leuke meubels gekocht

In de showroom zagen wij al veel mooie moderne meubels en een aantal pasten goed bij het ontwerp. Wij besloten om direct een tafeltje, een stoel en een kast te kopen. Gelukkig konden de meubels snel geleverd worden en de meubels staan al in ons huis. Onze woonkamer ziet er nu erg mooi uit en wij zijn blij met onze aankopen. Voor het kopen van moderne meubels raden wij Smellink Wonen aan.

  • Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan meubels te koop
  • Een interieuradviseur kan helpen met een ontwerp
  • Wij kochten hier verschillende meubels
  • Wij zijn erg blij met onze aankopen en onze nieuwe woonkamer  

Reageren is niet mogelijk