Opzoek naar een opslagruimte in Amersfoort? Kies dan voor Easybox!

Bent u nog opzoek naar een betrouwbare opslagruimte in Amersfoort? Kies dan voor easybox! Wij bieden de beste opslagruimtes aan in diverse afmetingen. Wat ons onderscheidt van andere aanbieders, is dat u bij ons met een echt gerust hart uw spullen kunt laten opslaan. Onze grote opslaghal wordt namelijk 24/7 bewaakt met een uitgebreid camerabeveiligingssysteem. Vanwege ons brede aanbod afmetingen, is er voor iedereen een passende opslagruimte beschikbaar in Amersfoort. Daar bovenop bieden wij u uitgebreide servicemogelijkheden. Denk aan het gratis gebruik mogen maken van onze transportwagens, de beste verhuisdozen en altijd een verwarmde opslagbox. Benieuwd naar onze opslagruimtes? Om u alvast een indicatie te geven van de beschikbare groottes, hebben wij op onze website met animaties weergegeven hoe groot de verschillende opslagboxen zijn. Komt u ook langs voor een vrijblijvende rondleiding om de ideale opslagruimte voor u te vinden in Amersfoort?

Beveiligde opslagmogelijkheden Amersfoort

Veiligheid is ons belangrijkste kernpunt als opslagruimte aanbieder. Onze panden worden daarom 24/7 bewaakt door onder andere geavanceerde beveiligingscamera’s. U krijgt daarbij een unieke toegangscode tot het pand, waarmee u buiten de receptietijden naar binnen kunt. Uiteraard ontvangt u een stevig hangslot om uw opslagbox mee af te sluiten. Naast veiligheid zet easybox ook in op goede kwaliteit in Amersfoort. Uw spullen worden daarom altijd verwarmd, droog en stofvrij opgeslagen. Mogelijke schade door het weer of vocht worden hierdoor zoveel mogelijk beperkt. De beschikbare afmetingen van de opslagruimtes liggen tussen de 1 en 50 m2 en hebben verschillende indelingen. Zoals aangegeven hebben wij een breed serviceaanbod aan mogelijkheden. In Amersfoort staan bijvoorbeeld enkele transportwagens die u geheel vrijblijvend kunt gebruiken als u uw spullen wilt verplaatsen en geen vervoer heeft. Vergeten stevige verhuisdozen te halen? Geen probleem. Wij bieden de goedkoopste, stevige kartonnen verhuisdozen aan voor de beste prijs! Zo kunt u veilig uw spullen verplaatsen naar uw opslagruimte. Uiteraard vergeten wij geen rekening te houden met de openingstijden. Beperkte openingstijden zijn verleden tijd bij easybox! U bent van harte welkom tussen 06:00 uur ‘s morgens tot en met 23:00 uur ‘s avonds. Dus wanneer het u het beste uitkomt, kunt u zeven dag per week binnen deze tijden terecht bij uw opslagruimte in Amersfoort.

Voordelige opslagruimtes easybox

Denkt u een passende opslagruimte te hebben gevonden bij ons in Amersfoort, maar blijkt deze na een tijdje toch te klein te zijn of heeft u behoefte aan meer ruimte? Dan kunt u ten alle tijden eenvoudig switchen. Twijfelt u nog? Plan dan eens een vrijblijvende rondleiding in bij onze easybox locatie in Amersfoort. Onze deskundige medewerkers gaan graag met u rond om te kijken wat ideaal is voor uw wensen. Of u nu voor een bepaalde periode of lange tijd een opslagruimte wilt huren, het is allemaal mogelijk. easybox biedt namelijk flexibele contracten aan en hoe langer u wilt huren, hoe meer voordeel u krijgt! Voor welke periode u ook een opslagruimte huurt bij easybox Amersfoort, u bent tot wel 30% voordeliger uit dan bij onze concurrenten!

Voordelen opslagruimte huren bij easybox in Amersfoort:

  • 24/7 bewaakt met een uitgebreid beveiligingssysteem
  • Diverse afmetingen
  • Flexibele contracten
  • Goedkoopste opslagruimtes uit de omgeving
  • Gratis gebruik kunnen maken van transportwagens
  • Ruime openingstijden, 06:00 t/m 23:00 uur en dat zeven dagen per week
  • Uitgebreide servicemogelijkheden
  • Vrijblijvende rondleiding mogelijk

Wij van easybox zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over uw ideale opslagruimte in Amersfoort. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom voor een gratis rondleiding en wij vinden de ideale opslagruimte voor u: easybox.nl! Op onze website vindt u meer informatie over onze opslagruimtes. Tot snel!

Reageren is niet mogelijk