Pennen bedrukken als relatiegeschenk

Ieder onderneming moet reclame maken om ervoor te zorgen dat zij potentiële klanten bereiken. Een effectieve manier om dit te doen, is door te kiezen voor pennen bedrukken en deze als relatiegeschenken uitdelen. Er zijn uiteraard heel veel verschillende manieren waarop jij reclame zou kunnen maken voor jouw bedrijf, het is de kunst om een optie te vinden die goed bij jou en jouw doelgroep past en die tegelijkertijd voor jou ook betaalbaar is. Een ding is zeker en dat is dat pennen bedrukken zeer betaalbaar is. Daarnaast is het ook zeker dat het uitdelen van relatiegeschenken erg efficiënt is. Kijk je naar andere vormen van reclame maken, zoals het uitdelen van folders of flyers, dan moet je er altijd op hopen dat mensen dit ook daadwerkelijk lezen en dat zij het niet meteen na ontvangst ongelezen in de bak met oud papier gooien. Reclamespotjes op televisie of radio zijn ook een optie, maar steeds meer mensen zappen weg op het moment dat deze voorbij komen en zo bereik je dus nog steeds niet de mensen die je wilt bereiken. En plaats je een advertentie, dan loop je de kans dat de lezer deze niet eens echt ziet staan tussen de andere advertenties. Nee, dan is pennen bedrukken een veel betere optie!

Pennen bedrukken is voordelig en effectief

Wat maakt dit nu tot zo’n goede keus? Waarom is pennen bedrukken nu aan te raden als je reclame wilt maken voor jouw bedrijf? Dat heeft te maken met het feit dat het een veelgebruikt artikel is en dat het voordelig is in aanschaf. Een groot voordeel van relatiegeschenken in het algemeen ten opzichte van andere reclame-uitingen, zoals hierboven genoemd, is dat de ontvanger een relatiegeschenk echt zal bekijken en het waarschijnlijk ook zal gaan gebruiken, mits het natuurlijk een product is dat hij of zij nodig heeft. Nu zijn er heel veel verschillende soorten geschenken die je in kunt zetten, maar pennen bedrukken blijft altijd een goed idee. Iedereen kan immers wel een pen gebruiken en het is bovendien een gebruiksvoorwerp dat je ook regelmatig in de hand neemt. Iedere keer dat er mee geschreven wordt, zal het logo of de bedrijfsnaam weer onder de aandacht gebracht worden en zal de gebruiker weer even aan jouw bedrijf denken. Het is bovendien een artikel dat ook gemakkelijk uitgeleend of doorgegeven wordt, waardoor ook anderen jouw ondernemingsnaam zullen zien staan. Daar komt nog eens bij dat pennen bedrukken relatief goedkoop is.

PennenshopXL biedt veel keus

Al deze redenen zorgen er samen voor dat pennen bedrukken dus echt een aanrader is als jij op een effectieve en voordelige manier reclame wilt maken voor jouw onderneming. De vraag is nu alleen nog waar je het beste naar toe kunt gaan als je deze producten aan wilt gaan schaffen. Een uitstekende optie is om daarvoor te kiezen voor PennenshopXL. Daar zijn verschillende redenen voor aan te dragen, namelijk:

  • zij bieden opties voor ieder budget
  • zij werken snel
  • je kunt bij hen grote en kleine oplages bestellen

Voor veel bedrijven volstaat het om te kiezen voor budget merken als zij pennen bedrukken laten, maar in sommige gevallen is de uitstraling van de pen ook van groot belang. Voor bedrijven die liever kiezen voor een luxe uitstraling, biedt PennenshopXL ook voldoende keus. Zij kunnen metalen en stylus exemplaren leveren van merken als Parker, Waterman en Toppoint. Doordat je bij hen niet perse grote oplages hoeft te bestellen, kun je ook met een kleiner budget prima bij hen terecht. Hoeveel exemplaren je ook nodig hebt en wat voor uitstraling je wilt bereiken, bij PennenshopXL kun je altijd terecht voor pennen bedrukken!

Reageren is niet mogelijk