Stimuleer de ontwikkeling van je kind op speelse wijze met Haba spellen

Een kind komt op volstrekt hulpeloos op de wereld en heeft de zorg van de ouders hard nodig om zich te ontwikkelen tot een volwaardige volwassene. Een paardenveulen kan vrijwel direct na de geboorte al op 4 poten lopen en door het weiland paraderen. Maar een mensenbaby is een hulpeloos schepsel dat zonder assistentie geen schijn van kans maakt om te overleven. Het is dan ook zaak om de natuurlijke ontwikkeling van een kind zoveel mogelijk te stimuleren. Jonge kinderen leren vooral spelenderwijs. We denken misschien terug aan de jonge kinderjaren als zorgeloze jaren waarin we nog lekker konden spelen en geen verantwoordelijkheden hadden, maar deze kindertijd is in principe niets anders dan 1 grote ontwikkeling om ons voor te bereiden op het volwassen leven. Door te spelen ontwikkelen kinderen hun grove en fijne motoriek. Maar door te spelen met puzzels ontwikkelen ze ook hun cognitieve vaardigheden waardoor ze bijvoorbeeld hun probleemoplossende vermogens aanscherpen. Denk bijvoorbeeld aan de bekende doos met verschillende vormen waar blokken met identieke vormen doorheen kunnen. Het is een simpel stukje speelgoed waardoor kinderen grip krijgen op vormen, maar ook zaken als oorzaak en gevolg onder de knie krijgen. Jongere kinderen hebben dan ook vooral baat bij bijvoorbeeld houten speelgoed. Daarom kun je bij spellenrijk.nl terecht voor Haba spellen. Met deze Haba spellen kun je de kleine kinderen stimuleren in hun ontwikkeling. Daar hebben de kinderen uiteraard zelf geen weet van, want voor zover zij weten zijn ze gewoon lekker aan het spelen met de Haba spellen. Dat is in ieder geval het mooie van het spelenderwijs leren, want het voelt niet als leren. Kinderen zijn immers gewoon lekker aan het spelen. Je kunt via de site in ieder geval verschillende Haba spellen kopen voor kinderen in verschillende leeftijdscategorie├źn. Om de ontwikkeling immers op adequate wijze te stimuleren, moeten kinderen wel met Haba spellen spelen die goed bij hun leeftijd passen. Haba speelgoed voor eenjarige kinderen is voor een kind van 4 uiteraard totaal niet interessant meer. Je kunt bij spellenrijk.nl dan ook gericht zoeken naar Haba spellen voor specifieke leeftijdscategorie├źn. Op deze manier vind je altijd de juiste Haba spellen passende bij de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van je kind. Tevens kun je dus ook altijd nieuwe spellen kopen wanneer je kind het spel ontgroeit. Het mooie is tevens dat je de spellen gewoon online kunt kopen, dus je hoeft niet ieder jaar weer opnieuw naar de speelgoed winkel te reizen. 

Bestel de Haba spellen direct via de webwinkel van spellenrijk.nl

Als je Haba spellen of andere spellen wilt kopen, dan kun je terecht op de site van spellenrijk.nl. Hier vind je een uitgebreid assortiment met heel veel verschillende soorten spellen waaronder dus ook de spellen van Haba. Je kunt op je gemak het assortiment bekijken en als je dan een geschikte spel hebt gevonden, dan kun je het artikel van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je bestelling afronden en het spel dus ook meteen bestellen.

Ontdek het assortiment van spellenrijk.nl

Naast de nodige spellen van Haba, kun je dus ook andere spellen vinden op de site van spellenrijk.nl. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Kolonisten van Catan
  • Ticket to Ride
  • Cluedo

Reageren is niet mogelijk