Veiliger met camerabewaking

Inbraken en overvallen lijken aan de orde van de dag te zijn in Nederland. Het is dan ook niet zomaar dat steeds meer mensen er kiezen om hun huis te beveiligen met camerabewaking. Dit voorkomt een heleboel inbraken. Inbrekers, insluiper en overvallers die een camera zien hangen zullen snel eieren voor hun geld kiezen. Ze zijn immers veel makkelijker op te sporen wanneer ze op beeld zijn gevangen. Camerabewaking geeft dus ook een veiliger gevoel voor bewoners van een huis of werknemers van bijvoorbeeld horecazaken of winkels.

Camerabewaking voor veiligheid

Verschillende soorten camerabewaking met een camera zijn bijvoorbeeld een camera bij de deurbel en professionele camerasystemen. Met een camera bij de deurbel kun je thuis al snel een veiliger gevoel creƫren. Doordat iemand aanbelt of de bewegingssensor activeert, kun je met een camera direct zien wie er voor je deur staat. Als je thuis bent is dat handig om te weten of je open wilt doen. Ben je weg van huis, bijvoorbeeld op vakantie dan kun je met de smartphone zien wie er voor de deur staat. Ook wel zo prettig! Vanaf je smartphone, tablet of TV kun je vervolgens met degene voor de deur spreken en bepalen of hij wel of niet naar binnen mag.

Beveiliging met een professioneel camerasysteem gaat een stukje verder. Met camera’s in en rondom je huis of bedrijfspand kun je iedereen die zich hier voortbeweegt in de gaten houden. Kies bij dit soort systemen altijd voor een camerasysteem dat zowel overdag als ‘s nachts voor een kraakhelder beeld zorgt. Zo heb je altijd overzicht. Met moderne technieken kun je de camerabeelden vanaf ieder apparaat bekijken, dus ook je smartphone. directveilig.nl biedt een dergelijk systeem voor camerabewaking aan. Ook kun je bij dit bedrijf kiezen voor extra preventieve maatregelen, zoals een confrontatiescherm.

Camerabewaking van Direct Veilig

Kies je voor camerabewaking door directveilig.nl, dan kies je voor een aantal zekerheden. Dat dit een bedrijf is wat superieure kwaliteit camerasystemen levert, wordt duidelijk wanneer je ziet wie de klandizie van dit bedrijf is. Bekende Nederlanders lieten hun huis bijvoorbeeld al beveiligen door directveilig.nl. Ook veel andere klanten zijn zeer tevreden over hun camerabewaking. Enkele redenen om voor dit beveiligingsbedrijf te kiezen zijn:

  • topkwaliteit
  • prijzen zijn inclusief installatie door professionele monteurs
  • zeer tevreden klanten
  • waterdichte, vandaalbestendige en verwarmde camera’s
  • Live meekijken via uw pc of smartphone
  • Mogelijkheid om beelden in cloud op te slaan

Bij dit bedrijf kun je voor camerabewaking kiezen uit verschillende soorten camerasystemen. Welke je kiest is afhankelijk van jouw wensen. Met camera’s uit de Site Serie heb je een prima algemene beveiliging. Met de Pro Serie heb je een camerasysteem wat goed werkt voor de herkenning van gezichten. Wil je de camerabewaking die nog een tandje verder gaat? Kies dan voor de Ultra Serie. Met deze serie van de allerbeste kwaliteit heb je een vlijmscherp beeld waarmee je ook kentekens kan lezen. Er is dus voor iedere wens een mogelijkheid. Wilt je meer veiligheid voor je huis of bedrijfspand? Beter toezicht kunnen houden zodat je ook met gerust hart weg kan? Vraag dan een offerte aan.De klantenservice van Direct Veilig is zowel telefonisch als via de chat bereikbaar.  

 

Reageren is niet mogelijk