Waar kun je een keukenplint bestellen?

Je hoort het steeds vaker, mensen die zelf hun eigen keuken willen bouwen. Dit is een super originele en bovendien goedkope manier om jouw keuken een nieuwe look te geven, en bovendien helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Bij keukenonderdeel.nl merkten ze deze trend al vroeg op. Daar kun je namelijk allerlei onderdelen bestellen die je kunt gebruiken om een keuken mee te bouwen en.of te werken, zoals een keukenplint. Deze heb je vrijwel altijd nodig om de poten van de keuken mee weg te werken, en het feit dat je deze zo gemakkelijk los kunt bestellen in deze webshop is super praktisch. Maar bij keukenonderdeel.nl shop je niet alleen zo’n mooie keukenplint van bijvoorbeeld RVS-look. Hun assortiment omvat namelijk ook onder andere de volgende onderdelen:

  • Plintprofielen en stelpoten
  • Artikelen voor een juiste luchtafvoer
  • Toebehoren voor lades
  • Kasinrichting zoals beslag 
  • Onderhoudsproducten voor jouw nieuwe keuken
  • Verlichting en wandcontactdozen

Als je ervoor kiest om via keukenonderdeel.nl alvast alle bovenstaande artikelen aan te schaffen ben je al een heel eind als je van plan bent zelf je eigen keuken te bouwen. En dan bestel je natuurlijk gelijk die mooie keukenplint erbij om het geheel af te maken. Deze is in deze webshop verkrijgbaar van twee verschillende materialen, namelijk van spaanplaat of van PVC. Welke het beste bij jouw keuken past is afhankelijk van de stijl ervan. Beide materialen zijn van goede kwaliteit dus wat dat betreft hangt het enkel van jouw smaak af welke je kiest.

Zelf een keuken bouwen

Voor de beetje doe-het-zelver is het zelf bouwen van een keuken helemaal niet zo moeilijk. Het belangrijkste is dat je heel secuur te werk gaat. Je dient te zorgen dat alle hoeken exact 90 graden zijn, dat alle horizontale oppervlakken ook daadwerkelijk waterpas zijn en dat je de maten voor alles wat je op maat bestelt zeer nauwkeurig opmeet. Het zou namelijk zonde zijn als je die keukenplint een paar mm te klein bestelt. Anderen zal het misschien niet opvallen, maar jij weet dat daar een kiertje zit wat er niet had hoeven zitten. Een keukenplint moet nu eenmaal overal goed aansluiten, hij is er immers juist om iets weg te werken dat je niet wilt zien. Als je alles goed opmeet en je bent bekend met de juiste technieken om zo’n keuken te bouwen, zoals hoe je het beste kunt zagen, hoe je kastdeurtjes installeert en electra aanlegt, is het zelf bouwen van een keuken voor jou een peuleschil!

Welke keukenplint en stelpoten kies je?

Bij keukenonderdeel.nl vindt je diverse soorten stelpoten, en een keukenplint in twee verschillende materialen. Welke stelpoten je kiest ten eerste af van hoeveel geld je wilt uitgeven, en daarnaast van hoeveel gebruiksgemak je wenst tijdens het bouwen van je keuken. Het spreekt voor zich dat de duurdere stelpoten een stuk degelijker zijn gemaakt en bovendien hoger scoren op het gebied van gebruiksgemak. Als je geen zin hebt in gedoe, kies dan voor zo’n degelijke stelpoot, dan weet je zeker dat je keuken te alle tijden stevig staat. De afwerking met een keukenplint hoeft niet perse, maar ziet er wel veel mooier uit. Bestel ook deze dus tegelijk met die stelpoten in de webshop van keukenonderdeel.nl. 

Reageren is niet mogelijk