Wie kan de b2b telemarketing van u overnemen?

Wij hebben binnen ons bedrijf een afdeling die de telemarketing verzorgt. Deze afdeling is de afgelopen jaren een echt zorgenkindje geworden omdat wij merken dat het verloop van het personeel heel hoog ligt waardoor wij dus heel vaak weer nieuwe mensen moeten inwerken. Dat zorgt ervoor dat wij heel vaak weer nieuwe cursussen moeten doen om het peil hoog te houden en dat werpt helaas maar heel weinig vruchten af. Wij weten niet waarom mensen niet lang voor ons willen werken, maar wij merken wel dat onze belafdeling gewoon niet loopt zoals wij het graat zouden willen. Wij hebben daarom gekeken of wij dit onderdeel van ons bedrijf ook zouden kunnen uitbesteden. Wij hebben daarom gekeken of wij een specialist konden vinden die ons met de b2b telemarketing zou kunnen helpen. Wij wilden namelijk graag weten of wij een bedrijf konden inschakelen dat voor ons de telemarketing b2b kon overnemen zodat wij het vele werk om deze afdeling in stand te houden, kwijt zouden zijn. Wij hebben toen te horen gekregen dat wanneer wij de b2b telemarketing zouden willen uitbesteden, wij het beste een keer naar de site van saleshelden.nl konden gaan. Dit bedrijf werd ons aangeboden door een bedrijf bij ons in de buurt dat hun telemarketing b2b al jaren door dit bedrijf liet verzorgen. Zij waren daar zeer over te spreken want zij vertelden ons dat de mensen die bij dit bedrijf de telemarketing b2b verzorgen, echt voor je door het vuur gaan om nieuwe orders of klanten binnen te halen. Dat was exact wat wij nodig hadden en wij hebben daarom gekeken wat deze mensen voor ons konden doen. Wij hebben toen te horen gekregen dat zij veel voor ons konden betekenen en dat zij graag onze telemarketing b2b wilden verzorgen. Dat was prettig om te horen en wij hebben daarom ook meteen de knoop doorgehakt en hen in de arm genomen. Dat was een van de beste beslissingen die wij de afgelopen jaren gemaakt hebben want wij merkten meteen het verschil.

Deze mensen zijn steengoed in telemarketing b2b

Wij hebben de mensen van saleshelden.nl ingeschakeld om onze telemarketing b2b te verzorgen en daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad. Deze mensen zijn echt heel goed in hun vak en wij merken dat wij meer opdrachten en klanten binnen krijgen. Wij hadden eigenlijk veel eerder met saleshelden.nl moeten gaan samenwerken, maar dat is iets wat wij ons nu pas realiseren. Wij zijn heel blij dat wij nu alsnog de stap hebben gemaakt want op deze manier houden wij meer tijd over en toch kunnen we meer werk verzetten omdat er door de telemarketing b2b meer werk binnen is gekomen. 

Wij zijn uitermate tevreden 

Zoals ik in het voorgaande al schreef, zijn wij heel erg tevreden over de service van saleshelden.nl. Wij kunnen daarom zeggen dat:

  • Wij hier heel erg goed geholpen zijn 
  • Wij veel meer opdrachten binnenkrijgen 
  • Wij veel meer tijd overhouden voor ons bedrijf 

Mocht u meer over dit bedrijf en haar diensten willen lezen, dan kan ik u aanraden om ook nog even naar saleshelden.nl te gaan kijken. 

Reageren is niet mogelijk