Wilt u een eigen gastouderopvang beginnen?

Bij ons in de regio is een schreeuwend tekort aan opvang voor kinderen omdat de kinderopvang bij ons in de buurt al helemaal vol zit en vandaar dat veel ouders maar parttime moeten gaan werken om te zorgen dat zij hun kroost dan maar zelf kunnen opvangen. Ik heb toen gemerkt dat hier een gat in de markt lag. Ik heb namelijk een tijd geleden mijn baan opgezegd omdat ik het niet langer meer volhield om voor een baas te werken. Het is niet dat ik niet onder een baas kan werken, maar de baas die ik had was een nachtmerrie. Ik heb daarom gekeken wat ik kon doen om mijn oude werk met kinderen weer voort te zetten. Ik wilde toen graag een eigen gastouderopvang beginnen. Het leek mij namelijk heel leuk om weer met kinderen te gaan werkren en een eigen gastouderopvang beginnen zou dan een heel goede mogelijkheid zijn. Ik ben toen gaan kijken wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over een eigen gastouderopvang beginnen en ik heb gezien dat ik het beste een keer naar de site van Thuiscreche.nl kon gaan. Wanneer je namelijk een eigen gastouderopvang beginnen wilt, dan is deze site heel ideaal. Wat ik namelijk al snel merkte, is dat wanneer je een eigen gastouderopvang beginnen wilt, je heel vaak lijdt onder het feit dat je geen enkele naamsbekendheid hebt. Dat maakt het soms heel moeilijk om kinderen te vinden of om ouders te overtuigen dat je over de juiste papieren beschikt om op kinderen te passen. Je wilt namelijk niet zomaar even een oppasmoeder zijn. Bovendien is het ook op financieel vlak veel beter om te zorgen dat je voor een organisatie werkt en daarom wilde ik graag een eigen gastouderopvang beginnen onder de vlag van Thuiscreche.nl. Deze mensen hebben heel veel interessante mogelijkheden te bieden en ik kan u zeggen dat ik blij ben dat ik deze organisatie gevonden heb. Ik heb gemerkt dat deze mensen je heel goed van dienst kunnen zijn en ik ben daarom heel blij dat ik in contact getreden ben met de mensen van Thuiscreche.nl.

U kunt ook een eigen gastouderopvang beginnen met Thuiscreche.nl

Als u ook een eigen gastouderopvang beginnen wilt, dan kunt u dat het beste doen onder de vlag van Thuiscreche.nl. Hiermee profiteert u namelijk van het beste van twee werelden. De mensen van thuiscreche.nl zorgen voor de naamsbekendheid en u kunt gewoon een eigen gastouderopvang beginnen. Dat was voor mij een ideale combinatie en ik moet u zeggen dat ik met veel ambitie een eigen gastouderopvang beginnen wilde. Dat is inmiddels gelukt en ik geniet heel erg van dit werk. Ik heb gemerkt dat wanneer ik met kinderen kan werken, ik daar heel gelukkig van word en het is ook fijn om de mensen in mijn regio te helpen die al zo lang naar een gastouder op zoek waren.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van Thuiscreche.nl surfen
  • Bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal kunt vinden
  • Een keer een gesprek aanvragen

Ik hoop dat u hier ook een eigen gastouderopvang beginnen kunt.

Reageren is niet mogelijk