Wilt u uw woning isoleren met icynene?

Ons huis is al jaren een groot koud hok. Dat is heel. vervelend want wij moeten in de winter veel thuis zitten en als je dan niet een fijne woning hebt omdat het er altijd zo ontzettend koud is, dan is het niet fijn wonen. Vandaar dat wij de afgelopen tijd genoeg geld hebben weten te sparen om te zorgen dat wij iets aan de woning konden laten doen. Wij wilden de boel graag goed laten isoleren omdat onze woning tot op dat moment nog nooit van isolatie voorzien was. Het zou voor ons daarom goed zijn om de boel goed te laten isoleren en wij hebben toen gekeken hoe wij dit het beste konden laten doen. Wij hebben toen gezien dat wij een subsidie van de gemeente konden krijgen wanneer wij ons huis duurzaam zouden laten isoleren en dus hebben wij gekeken wat wij konden doen. Wij hebben toen gekozen om met icynene te gaan werken. Als je namelijk met icynene gaat werken, dan kun je namelijk je subsidie krijgen, in de regio waar wij wonen, en wij hebben gezien dat dit een heel duurzaam materiaal is. Wat ook heel prettig is aan icynene dat je niet veel werk hebt van het aanbrengen van het materiaal. Ik ben daarom meteen gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij graag goede icynene wilden bestellen en of dit bedrijf dit materiaal dan ook voor ons zou kunnen aanbrengen. Het was namelijk handig voor ons om dan alles te laten doen omdat je dan zeker wist dat je icynene goed aangebracht zou worden. Wij hebben dus gekeken waar wij moesten zijn en wij hebben gemerkt dat wij het beste contact konden opnemen met de mensen van Isocoat-Isolatie.nl. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om allerlei soorten isolatie aan te kunnen bieden en wij hebben daarom gekeken of wij hier ook icycnene konden vinden. Dat bleek het geval te zijn en ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. Wij hebben gemerkt dat wanneer je deze mensen vraagt om je icynene aan te brengen, zij meteen voor je aan de slag gaan om aan je klus te beginnen.

Dankzij icynene is ons huis nu veel warmer

Wij hebben de mensen van Isocoat Isolatie onze icynene laten aanbrengen en ik kan u zeggen dat ik zeer te spreken ben over de manier waarop zij ons geholpen hebben. Alles is heel goed aangebracht en wij hebben gemerkt dat deze mensen alles heel netjes achterlieten. Wij zijn daarom ook blij dat wij icynene lieten aanbrengen, niet in het minst omdat ons huis nu echt altijd heel lekker warm is. 

Wij besparen nu heel veel geld

Wij merken dat sinds wij icynene in ons huis hebben laten aanbrengen, wij heel veel meer warmte hebben en dat wij veel minder betalen aan onze energierekening. Wij zijn daarom zeer tevreden. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij zitten nu altijd in een fijn, warm huis 
  • Wij besparen nu heel veel geld op onze energie 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op Isocoat-Isolatie.nl

Reageren is niet mogelijk