Bestel vandaag nog een van onze relaxte loungesets

De zomer staat voor de deur. U gaat ongetwijfeld even op vakantie. Maar wat doet u de rest van uw vrije dagen? Uitrusten in het zonnetje? Of bezig in de tuin? U zult hoe dan ook van het prachtige weer in Nederland willen genieten. Hebt u weleens op hoppashops.nl naar onze loungesets gekeken? U kunt vast en zeker een mooie set vinden voor in uw eigen achtertuin. Onze loungesets liegen er niet om en bestaan onder andere uit een prachtig bijzettafeltje, een diepe stoel en natuurlijk de loungebank. U kunt deze bank in diverse afmetingen bestellen zodat u het passend kunt maken in uw achtertuin. Kijkt u maar eens naar de vele afbeeldingen van de tientallen loungesets die we u aanbieden. U kunt op de artikelen klikken om er meer over te weten te komen zoals de afmetingen, levertijden, prijzen en welke kussens u erbij geleverd krijgt. Omdat het gaat om grote en vrij zware meubelen, zeker met betrekking tot de bank, wilt u waarschijnlijk de loungesets het hele jaar door in uw tuin laten staan. In de lente en de zomer kunt u de kussens er op laten liggen. Dek het af met beschermhoezen en er kan niets mee gebeuren. Deze hoezen kunt u ook in de herfst en de winter om uw loungesets trekken. Haal de kussens wel van de meubelen af en sla ze op een droge plek in huis op. Dankzij onze speciale beschermhoezen kan er geen condensvorming ontstaan en dat betekent tevens dat schimmelvorming wordt tegengegaan.

Geniet van het zonnetje dankzij onze loungesets

Wist u dat u op onze loungesets maar liefst 2 jaar garantie krijgt? Mocht er iets stuk gaan, mocht er schimmel ontstaan of is er een ander probleem? Dan wordt het kosteloos gerepareerd of vervangen. Natuurlijk krijgt u ook altijd 14 dagen retourrecht, zoals gebruikelijk is bij online bestellingen. De bank bestaat meestal uit twee elementen die u aan elkaar kunt bevestigingen om er een hoekbank van te maken. U kunt hierin dus variëren. Handig als u bezoek krijgt en de barbecue ontsteekt. Onze loungesets kunt u zo neerzetten dat niemand in de rook zit. We doen ons best om enkel loungesets aan te bieden van bekende A-merken. Zodoende zijn we op dit moment de trotse leverancier van onder andere:

  • Leco,
  • Wicker,
  • En Garden Impressions,
  • De kussenvulling van de kussens die we bij de loungesets leveren zijn afkomstig van het merk Fiberfill.

De kussens zijn bijzonder veerkrachtig en hebben veel volume voor maximaal comfort. De meeste loungesets zijn gemaakt van aluminium met vlechtwerkdraad ter afwerking. Dit is in scherp contrast met de reguliere tuinmeubelen die in principe van kunststof zijn vervaardigd.

Boven de 100 euro bezorgen we gratis in Nederland!

Hebt u nog vragen over onze producten? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail, bel ons even op of spreek een medewerker aan via de chat. Bent u tevreden of hebt u opbouwende kritiek over ons bedrijf of deze producten? Laat dan gerust een recensie achter. Velen zijn u al voorgegaan en hebben onze service beloond met een gemiddelde van maar liefst een 9,6. In principe bezorgen we na uw bestelling binnen 3 à 5 werkdagen. We informeren u minstens 24 uur van te voren dat de bezorging onderweg is. Het gaat immers om grote producten die we niet bij de buren kunnen afleveren, laat staan bij het postkantoor. We spreken daarom van te voren een leveringsdatum met u af zodat u uw meubelen in goede staat kunt ontvangen. En niet alleen verschepen we binnen Nederland, ook in België en Duitsland kunt u bij Hoppa Shops bestellen!

Reageren is niet mogelijk