Bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde? Succesvol in bezwaar is Bezwaarmaker.nl!

Wanneer u een brief van uw gemeente ontvangt met daarin de vastgestelde WOZ-waarde van uw woning of ander onroerend goed, is het belangrijk om te weten of dit de juiste waarde is. Is de WOZ-waarde te hoog vastgesteld? Dan kunt u bezwaar maken hiertegen. Het heeft vergaande financiële gevolgen wanneer u niet in bezwaar gaat tegen een te hoog vastgestelde WOZ-waarde, want hierdoor draagt u teveel aan belasting af. Heeft u het vermoeden dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld of twijfelt u? Neem dan contact op met bezwaarmaker.nl. Wilt u bezwaar maken? Dan dient u dit binnen zes weken in bezwaar te zijn gegaan. Het team van bezwaarmaker bestaat uit jarenlange ervaren specialisten, die eerder werkzaam zijn geweest bij gemeenten om onder andere WOZ-bezwaar te beoordelen. De rollen zijn nu omgedraaid, waardoor wij als geen ander weten hoe effectief bezwaar gemaakt kan worden tegen de WOZ-waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons aanvraagformulier vrijblijvend in via de website. bezwaarmaker.nl is succesvol in WOZ bezwaar!

Bezwaar maken WOZ

Wilt u bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde? Kies dan voor professionele ondersteuning, zodat u niet onnodig belasting dient te betalen. Veel belastingen zijn namelijk vastgesteld op basis van uw WOZ-waarde. Denk aan waterschapsbelasting, vermogensbelasting, roerende ruimtebelasting en uw inkomstenbelasting. Hierdoor betaalt u jaarlijks al gauw een flink bedrag teveel, laat staat over de looptijd van uw hypotheek! De cijfers kunnen dan oplopen tot wel een halve ton aan onterecht betaalde belasting! Om u een indicatie te geven, hebben wij de cijfers van 2013 en 2014 bij elkaar opgeteld. Alleen in deze twee jaar hebben wij al meer dan €783.526,- weten te besparen voor onze klanten. Een enorm bedrag dat met onze bovendien gratis dienstverlening in uw portemonnee blijft. bezwaarmaker.nl staat zowel particulieren als ondernemers bij, wanneer in bezwaar wordt gegaan tegen de vastgestelde waarde van uw onroerend goed. Uw bezwaarschrift WOZ/OZB laat u geheel kosteloos door ons opstellen. Uiteraard zijn wij volledig op de hoogte van alle actuele wetten en regelgevingen. bezwaarmaker.nl is werkzaam in heel Nederland. Profiteer daarom geheel vrijblijvend van onze kennis, expertise en no-nonsens aanpak bij het bezwaar indienen tegen uw WOZ-waarde!

bezwaarmaker.nl voor succesvol WOZ/OZB-bezwaar

Wilt u ook door ons worden bijgestaan? Meldt u dan nu aan via onze website. Het aanmelden van uw bezwaar neemt gemiddeld vijf minuten in beslag. Vervolgens ontvangt u machtigingsformulieren van ons, waarin u ons machtigt om namens u bezwaar te mogen maken. Dit alles dient met enige spoed te gebeuren, want u dient binnen zes weken na ontvangst van de beschikking, in bezwaar te zijn gegaan. Wanneer de aanmelding is afgerond, ontvangt u van ons inloggegevens, zodat u altijd de status kunt blijven volgen. U hoeft zelf niets te ondernemen. Zijn er specifieke punten die u wilt aandragen, die bekrachtigen dat de WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Dan zijn deze altijd van harte welkom. Uw gemeente mag vervolgens een heel kalenderjaar de tijd nemen om uitspraak te doen. 

bezwaarmaker.nl/” target=”_blank”>Voordelen bezwaar maken WOZ via bezwaarmaker.nl:

  • Doeltreffend en specialistisch team
  • Gratis dienstverlening (geheel kosteloos WOZ/OZB bezwaar)
  • Grote successen behaald
  • Meer dan tien jaar ervaring in WOZ en OZB bezwaar
  • Online aanmelding snel geregeld
  • Zelf niets te doen

Meldt u vandaag nog aan via onze website, zodat bezwaarmaker.nl namens u bezwaar kan maken tegen de hoogte van uw WOZ-waarde. Ga naar: bezwaarmaker.nl of neem gelijk contact op voor meer informatie. 

Reageren is niet mogelijk