Cleanroom systemen ontwerpen en bouwen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de bouw van cleanroom systemen. Cleanroom systemen zijn onderdelen van laboratoria maar ook van fabrieken en universiteiten waar onderzoek wordt gedaan. In een dergelijke ruimte kunt u met precisiewerk aan de slag, met gevaarlijke stoffen werken en hoogkwalitatief onderzoek doen. Een bekend voorbeeld is de ruimtevaart. De onderdelen die gemaakt worden voor raketten en satellieten moeten aan de hoogste eisen voldoen. Ze mogen niet bevuild worden door bacteriën die de mens bij zich draagt of door bacteriën en stof die in de lucht aanwezig zijn. In onze cleanroom systemen wordt deze hoeveelheid tot een minimum beperkt. Natuurlijk is het verstandig dat u als onderzoeker in een hazmat pak werkt. Dat heeft niet alleen voordelen voor de kwaliteit van het onderzoek en de gegevens en producten die u hieruit verkrijgt, u zorgt er ook voor dat u zo veilig als mogelijk kunt werken. Want als u met sterke zuren werkt, dan wilt u daar natuurlijk niets van op uw huid krijgen. Onze cleanroom systemen worden zodanig ontworpen dat ze ook in uw gebouw passen. Op basis van uw wensen gaan we aan de slag met de inrichting en zal het voor ons een peulenschil zijn om een geweldig systeem te schetsen. Niet alleen verzorgt climatech.nl het ontwerp, we zijn tevens verantwoordelijk voor de bouw en het onderhoud van uw cleanroom systemen.

Cleanroom systemen bouwen we voor u geheel op maat

Gaat u binnenkort een laboratorium inrichten? Dan mogen onze cleanroom systemen ongetwijfeld niet ontbreken. Maar daar is erg veel kennis en vakwerk voor nodig dus het is geen overbodige luxe om een gerenommeerd bedrijf in te huren. Hopelijk kiest u dan voor ons want we hebben al vele jaren ervaring en hebben erg veel cleanroom systemen gebouwd voor zeer uiteenlopende bedrijven en projecten. De drie grootste sectoren waar we cleanroom systemen voor hebben gebouwd zijn:

  • De gezondheidszorg. Denk aan farmaceutische laboratoria waar nieuwe medicatie wordt uitgevonden. Maar ook aan de ontwikkeling van medisch apparaat. U wilt in een schone omgeving dergelijk precisieapparatuur kunnen ontwikkelen.
  • In de industrie. Denk in dit geval onder andere aan de ontwikkeling van technologische producten en het uitvinden van nieuwe voedingsmiddelen.
  • En natuurlijk voor wetenschappelijke instellingen zoals onderzoeksinstituten en universiteiten waar op hoog niveau wordt gewerkt. Hier worden de hele dag door proeven gehouden en daarom komen onze cleanroom systemen ongetwijfeld als geroepen.

Elke productieproces vereist een ander systeem en dat is ons voordeel. We kunnen namelijk binnen elke sector en elke niche daarbinnen snel schakelen zodat we uw wensen tot realiteit kunnen maken. Daagt u ons eens uit door uw ideeën naar voren te brengen want we kunnen niet wachten om ook voor uw bedrijf cleanroom systemen te bouwen.

ClimaTech heeft al meer dan 25 jaar ervaring

Hopelijk hebben we u in deze korte tekst overtuigd van de voordelen van ClimaTech. Maar kijkt u gerust de kat uit de boom en neem bijvoorbeeld contact op met onze klantenservice. Op onze site vindt u het e-mailadres en telefoonnummer en tevens bent u op afspraak meer dan welkom bij ons op kantoor in Nijkerk. Voor elk productieproces bouwen we systemen die aan alle vereisten voldoen en die zijn goedgekeurd door de strengste keurmeesters. Op onze website vindt u een mooie lijst met referenties, misschien staat u daar binnenkort ook wel tussen. Wij gaan stapsgewijs te werk. Dat wil zeggen dat we eerst naar uw wensen luisteren, dan ontwerpen en dan pas bouwen. We leveren uiteindelijk een kant-en-klare cleanroom af. En uiteraard krijgt uw personeel instructies van ons over het verantwoord gebruik van een dergelijke ruimte.

Reageren is niet mogelijk