De schapenwollen pantoffels voldoen aan de strengste eisen

Wie wil er nu niet schapenwollen pantoffels voor zijn of haar verjaardag krijgen? Dit is een product waarvan vele harten sneller gaan kloppen. Want men heeft nogal eens last van koude voeten. Vrouwen hebben het sneller koud dan mannen, dat lijkt althans de tendens. Maar is dat wel zo? De voeten van mannen steken vaker uit het bed en kunnen in de ochtend erg koud zijn. En als u als stel in een huis woont met een koude vloer zonder vloerverwarming dan kan het al helemaal geen kwaad om voor beide seksen schapenwollen pantoffels te kopen. In dat geval hopen we dat u eens op shepherd-pantoffels.nl kijkt want u vindt er schapenwollen pantoffels van hoge kwaliteit. Niet alleen verschillen de vele schapenwollen pantoffels van maat maar ook qua design. Zo kunt u vrolijke en zachte schapenwollen pantoffels kopen voor uw kinderen en baby, stoere uitvoeringen voor de man en warme pantoffels voor de vrouw. Bij ons is er op het gebied van dergelijke pantoffels voor ieder wat wils te vinden. Misschien bent u nog op zoek naar een ideaal verjaardagscadeau of een cadeau voor het sinterklaas- of kerstfeest. Dan weet u nu waar u moet zijn want met een paar klikken van de muisknop hebt u de bestelling al afgerond. En reken er maar op dat we snel aan huis leveren want vrijwel alle afgebeelde producten hebben wij standaard op voorraad.

Schapenwollen pantoffels zijn eenvoudig mee te nemen op reis

U kunt schapenvacht pantoffels binnenshuis gebruiken. Trek ze aan als u lekker lui op de bank ligt of als u uitgebreid gaat koken en langdurig op de koude keukenvloer moet staan. Neem de schapenwollen pantoffels mee op kerstvakantie. Na een dag skiën kunt u dan uw pantoffels aantrekken als u met zijn allen plaatsneemt om het haardvuur in de chalet in de Alpen. Deze schapenwollen pantoffels zijn flexibel en eenvoudig in elkaar te schuiven. In uw bagage is er dan ook altijd wel plek voor een paar stellen schapenwollen pantoffels. Wist u dat u voor 14:00 uur tijdens werkdagen kunt bestellen en dat u de schapenwollen pantoffels dan over twee dagen al thuisbezorgd krijgt? Kijkt u daarom snel eens rond en maak uw keuze. Vergeet u niet om de juiste maat aan te vinken? U kunt de maat van uw schoenen aanhouden als richtlijn. Als u per ongeluk een foutje hebt gemaakt dan is dat niet erg. U hebt namelijk steevast 14 dagen retourrecht op alle producten. Stuur het binnen deze 2 weken terug want dan krijgt u of uw geld terug of schapenvacht pantoffels in de juiste maat opgestuurd.

Probeer ze eens uit, u hebt 14 dagen retourrecht

Hopelijk bent u net als vele andere mensen geïnteresseerd geraakt in de schapenwollen pantoffels van Shepherd. Mocht u toch nog vragen hebben over de productiemethodes, onze producten, het bedrijf of over het maken van een online bestelling dan kunt u ons op diverse manieren bereiken:

  • Bel ons tijdens kantooruren even op,
  • Stuur een e-mail met daarin al uw prangende vragen,
  • Zoek ons via Facebook op. U vindt er het laatste nieuws over onze modellen met soms scherpe kortingen op bepaalde pantoffels,
  • Of kom op afspraak langs bij ons op kantoor in Ootmarsum. In principe maken we enkel afspraken met bedrijven die geïnteresseerd zijn in een grote afname.

Een van de vele voordelen van schapenwol is het feit dat u ze niet hoeft te wassen in de wasmachine. Sterker nog, dit raden we met klem af, tenzij u met de hand wast. Wol neemt namelijk geen zweet op en de wol houdt zichzelf schoon.

Reageren is niet mogelijk