Horlogebanden bestellen?

Hebt u een oud horloge geërfd? Maar weet u niet zo goed wat u hier mee moet doen? Als het van uw grootouders of ouders is geweest dan is het een goed idee om het te gaan dragen, al was het enkel uit eerbetoon. Niet dat u het dagelijks om moet doen, maar zo nu en dan zoals op belangrijke gebeurtenissen. Dan is het net alsof diegene een beetje bij u is. Is dat de reden waarom u op zoek bent naar horlogebanden? Kijk dan voor een grote collectie aan horlogebanden op onze website: dehorlogebandenspecialist.nl. De naam van de website zegt misschien al genoeg, u kunt hier horlogebanden op maat laten maken door de gewenste maten en materialen door te geven. Maar wist u dat de kans verwaarloosbaar is dat het nodig is dat u specifieke wensen omtrent horlogebanden aan ons door moet geven? Dat komt omdat we een zeer diverse collectie aanbieden. De kans dat u een aantal horlogebanden vindt die aan uw wensen voldoen is daardoor wel erg groot. We hebben dan ook nog nooit iemand hoeven teleurstellen. En dat is op zich een knappe prestatie gezien we een oud familiebedrijf uit Utrecht zijn. U kunt trouwens online horlogebanden kopen maar u kunt ook in onze speciale winkel in het midden van het land langskomen. Het is maar net wat voor u het beste uitkomt want bij ons is de klant nog echt de koning.

U kunt hier snel horlogebanden kopen

Net als het maken van horloges zoals de Zwitserse precisie-uurwerken is het vervaardigen van horlogebanden vakwerk. U wilt immers dat het bandje lekker om uw pols zit. De één is een beetje allergisch voor goud, de ander krijgt een gevoelige huid als er de hele dag een leren bandje omheen zit. Als u precies weet hoe het bandje er uit moet zien dan kunt u een keuze maken binnen ons assortiment. Het is dan verstandig om uw zoekgebied direct te verkleinen door het gewenste materiaal aan te vinken. Voor uw gemak hebben we de materiaalsoorten onderverdeeld in de volgende 4 categorieën:

  • Leer, zowel van dierenhuiden als kunstleer,
  • Rubber, vrijwel altijd synthetisch verkregen,
  • En dat kan van alles zijn. Van goedkope ijzeren horlogebanden tot aan titanium, legeringen, gouden en zilveren banden.
  • En van nato strap, dat is een type klittenband. Dit soort bandjes zijn erg handig voorjonge kinderen.

Natuurlijk maken wij niet al deze horlogebanden met de hand. Met zorg selecteren we de beste producenten in de wereld uit die onze horlogebanden tot in detail op grote schaal kunnen produceren. Dat zorgt er overigens voor dat de prijzen erg laag zijn. Zo is er voor ieder wat wils te vinden en bent u nooit een dief van uw portemonnee.

Hebt u hier nog vragen over? Laat het ons zo snel mogelijk weten

We kunnen het ons goed voorstellen dat u weinig kaas van het internet hebt gegeten. Laat het in dat geval niet zitten bij enkel een kijkje op de site maar neem even contact op met onze klantenservice. Telefonisch of via de mail zullen ze niet alleen al uw prangende vragen beantwoorden, ze helpen u tevens door het bestelproces. Niet alleen bent u hier als consument van harte welkom, ook horlogeverkopers kunnen hier hun bandjes in grotere bestellingen bestellen. Als u daarom met eigen ogen de bandjes wilt bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom in Utrecht. Het is niet nodig om van te voren een afspraak te maken en u bent van harte welkom op dinsdag, donderdag en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Bekijk snel de website van De Horlogebanden Specialist.

Reageren is niet mogelijk