Deze mensen hielpen mij met het meubelstofferen in Breda

Vorig jaar is na een lang ziekbed mijn moeder overleden en dat betekende dat wij haar inboedel moesten gaan verdelen. Ik kreeg van haar een oude stoel toegewezen die werkelijk een pronkstuk had kunnen zijn, ware het niet dat de stof op deze stoel totaal vergaan was. Wanneer mijn vriend mij niet had tegengehouden, had ik het ding bij het grofvuil gezet. Ik hou namelijk niet van lelijke dingen en vandaar dat ik het ding niet wilde hebben. Mijn vriend vertelde mij echter dat hij had gehoord dat er een kenner op het vlak van meubelstofferen in Breda zat. Het leek hem een goed idee om deze specialist op het vlak van meubelstofferen in Breda in te schakelen om deze stoel te laten opknappen. Wij hebben daarom eens even gekeken waar wij deze man konden vinden die ons kon helpen met het meubelstofferen in Breda. Wij zijn niet zo heel bekend in deze stad, dus hebben wij de computer erbij gepakt om te bekijken of deze mensen misschien een website hadden gemaakt. Dat bleek het geval te zijn. Wij konden namelijk terecht op de site Raadhuisstraat3.com. Deze site sprak ons meteen heel erg aan. Er wordt namelijk heel veel nuttige informatie gegeven op deze pagina en wanneer je graag met deze mensen in contact wilt komen, omdat je bijvoorbeeld een vraag hebt over het meubelstofferen in Breda, dan kun je hun nummer op de pagina vinden. Wij wilden graag weten of zij ons konden helpen en wij hebben daarom even een telefoontje gepleegd. Wij kregen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die ons haarfijn heeft weten uit te leggen wat zij allemaal voor ons konden doen. Om het kort samen te vatten, er was eigenlijk niets dat zij niet konden doen. Dat bood hoop en wij hebben onze stoel daarom nog diezelfde dag naar deze specialist voor meubelstofferen in Breda gebracht.

Het meubelstofferen in Breda is hier heel erg voordelig

Een van de dingen waar ik bang voor was wanneer het ging over meubelstofferen in Breda, was dat de kosten heel erg zouden oplopen. Ik vreesde namelijk dat een ambachtsman inschakelen een dure aangelegenheid zou worden. Wij waren daarom ook aangenaam verrast toen wij hoorden dat het meubelstofferen in Breda veel voordeliger was dan wij ooit voor mogelijk hadden gehouden. Het meubelstofferen in Breda was helemaal niet zo duur. Dat was heel prettig om te horen. Wij konden daarom een duurdere stof uitzoeken want wij hadden een bepaald bedrag in gedachten en dat werd met een simpele stof niet opgebruikt. Vandaar dat wij een luxe stof hebben uitgezocht en vervolgens is men gaan meubelstofferen in Breda. Wij kregen al heel snel bericht dat het werk klaar was en dat wij onze stoel weer konden ophalen. Wij hadden nooit verwacht dat het al zo snel klaar zou zijn, dus wij waren blij om te horen dat wij nu al konden komen kijken of wij het eindresultaat mooi vonden.

Onze stoel is weer als nieuw

Toen ik de werkplaats van de mensen van Raadhuisstraat3.com binnenliep, wist ik niet wat ik zag; hier stond namelijk een prachtige stoel. Ik was zo blij dat ik het ding niet bij het grofvuil had gezet want daar zou ik de rest van mijn leven spijt van krijgen denk ik. Kortom:

  • ik heb hier mijn stoel weer als nieuw laten maken
  • ik ben voor een heel goede prijs geholpen
  • mijn stoel was binnen de kortste keren klaar

Mocht u ook een meubel willen laten opknappen, dan raad ik u aan om dat hier te laten doen.

Reageren is niet mogelijk