Een flextent huren via We Love Tents

Wat voor reden u ook heeft voor het huren van een tenten, een flextent huren via We Love Tents heeft vele voordelen. Niet alleen heeft u de keuze uit diverse soorten tenten en tenten van verschillende maten, maar het flextent huren heeft ook nog eens vele andere voordelen. In dit artikel gaan wij dieper in op de wondere wereld van de flextent

Een flextent huren voor diverse doeleinden

De redenen om een flextent te huren kunnen er velen zijn. Geeft u een feestje of bent u een horecagelegenheid en heeft u voor een evenement buiten een tent nodig, dan is het zeer eenvoudig om via welovestretschtents.com een flextent te huren.

  • Deze tenten zijn bestand tegen weer en wind
  • Zijn brandwerend
  • Houden UV-straling tegen
  • Hebben vrij weinig palen en touwen die uw gasten hinderen
  • De tenten worden professioneel op- en afgebouwd

Het maakt dus niet uit waarvoor u een flextent wilt huren, We Love Tents heeft overduidelijk een liefde voor tenten die ook in de service terugkomt. Het maakt daarbij niet uit of u een grote tent voor een event nodig heeft of een kleinere tent voor een meer intieme gelegenheid. U kunt kiezen uit drie verschillende soorten tenten

  • Stretchtenten
  • Pagodetenten
  • Aluhallen

Bent u particulier en wilt u een plek buiten creëren in uw achtertuin, bijvoorbeeld voor een feestje waarbij u uw buffet wilt onderbrengen, dan kunt u met de vierkante pagodetenten van slechts 5 x 5 meter al zeer goed uit de voeten. Deze tenten worden veel gebruikt voor kleinere gelegenheden, maar ook voor bruiloften en beurzen. Heeft u echter een groter event en houdt u ervan om het zicht zo min mogelijk te beperken en een mooie overkapping voor uw mensen te bieden, dan is de stretchtent een zeer goede optie. Deze tent is als het ware wandloos en biedt toegang van alle kanten. Of het nu gaat om een bruiloft, een festival of een concert, een stretchtent is niet alleen een visueel aantrekkelijke optie voor uw gelegenheid, maar biedt ook nog de juiste beschutting. Het voordeel van deze stretchtenten is dat ze afzonderlijk in verschillende maten beschikbaar zijn, op meerdere manieren kunnen worden opgezet en modulair kunnen worden opgebouwd. Zo kunt u een groep van 37 mensen tot ruim 300 onder een tent herbergen. De flextent huren in de vorm van één of meerdere stretchtenten biedt dus een zeer ruime mogelijkheid in opties voor u en uw event. Tot slot is het ook mogelijk een flextent te uren in de vorm van aluhallen. Dit zijn de wel bekende grote tenten die voorzien zijn van diverse, al dan niet doorzichtige, wanden, die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Hiermee kunt u een zeer grote overdekte ruimte creëren, bijvoorbeeld voor seminars, bijeenkomsten, lezingen en ceremonies. Ook bij slecht weer is een grote tent als dit ideaal met de afsluitbare wanden. Wilt u een flextent huren voor een bruiloftsfeest, maar is het onduidelijk wat voor weer het zal zijn, dan biedt een alutent u de zekerheid dat uw gasten altijd een droog onderkomen hebben.

Ook de toebehoren mogen niet ontbreken

Een flextent huren via We Love Trents biedt u vakmanschap en professionaliteit waarbij aan alles wordt gedacht. Zo kunt u tevens de ondervloeren voor de tenten huren, evenals passende verlichting in diverse kleuren en verwarming voor de tenten die zowel functioneel zijn als sfeerverhogend werken. We Love Tents biedt u advies en staat u graag bij in het bepalen van het maken van de juiste keuze bij het huren van een tent voor uw evenement. U bent hierdoor van succes verzekerd.

Reageren is niet mogelijk