Beamer reparatie nodig

Ik kijk graag voetbal met mijn vrienden en doen dit vaak bij iemand thuis. Ik ken deze jongens al erg lang en we zaten vroeger bij elkaar in het voetbal team. Bij de meesten heb ik elk jaar in de jeugd met ze samen gespeeld en met een paar van hun in de selectie. Toen we allemaal wat ouder werden zijn we een vriendenteam gestart en daar spelen we nu nog samen in. Het niveau is een lager dan vroeger, maar het is veel gezelliger. We vinden het leuk om achteraf een voetbalwedstrijd te kijken en doen dit vaak. Tijdens de zomer wilden we graag het WK kijken en we hadden er veel zin in. Het was jammer dat Nederland niet meedeed, maar we wilden alsnog veel wedstrijden bekijken. Ik had nog een beamer van mijn bedrijf over en wilde dit als televisie gebruiken. Hierdoor konden we op een erg groot scherm televisie kijken en ik wist dat iedereen dat zou waarderen. Toen ik mijn vrienden vertelden dat we op deze manier voetbal kon kijken, werd iedereen erg enthousiast. De beamer werkte erg goed en we hebben veel wedstrijden bij mij thuis gekeken. Door de beamer leek het net of ze in mijn huiskamer aan het voetballen waren. Na het WK liet ik de beamer in de woonkamer staan, maar had hem een tijd lang niet gebruikt. Vorige week wilde ik de beamer weer eens gebruiken, maar toen deed hij het niet, het was duidelijk dat de beamer reparatie nodig had. Ik wist niet of ik de beamer voor reparatie ergens kon langs brengen, want dit had ik nog nooit gedaan.        

Beamer reparatie bij DVS Almere

Ik bezocht eerst een elektronicawinkel in het centrum van de stad. Ik vroeg of zij beamer reparatie konden uitvoeren, maar dit deden zij helaas niet. Daarom zocht ik online naar winkels voor beamer reparatie en vond verschillende winkels in Almere. Een van de winkels die ik vond was DVC Almere. Ik nam contact op met dit bedrijf via hun website dvs-almere.nl om een afspraak te maken. In de winkel zag ik dat ze veel apparatuur verkopen voor camera’s en projectoren. Ze helpen klanten ook met reparaties en installaties. Ik vertelde dat ik voor beamer reparatie kwam en liet de beamer zien. De medewerker dacht al te weten wat het probleem was, maar zou het goed onderzoeken. Hij vertelde mij dat hij me het eerst zou laten weten als er een onderdeel vervangen moest worden, zodat ik niet onverwacht een hoge rekening zou krijgen. Dat vond ik erg netjes, want niet alle bedrijven doen dat. Hij dacht dat het een paar dagen zou duren. Als de beamer reparaties klaar was, dan zou hij me opbellen. De volgende dag werd ik opgebeld door de medewerker en hij vertelde dat hij een onderdeel moest vervangen, maar dat het niet zo duur zou zijn. Ik vond het een goed idee en zei dat hij dit mocht doen.

De beamer werkt weer goed

Een paar dagen later werd ik weer opgebeld door een van de medewerkers van DVS Almere, de laptop was klaar. Toen ik de beamer kwam ophalen liet de medewerker zien dat hij het weer deed. De reparatie was gelukkig niet zo duur en ik was blij dat ik de beamer weer kon gebruiken. De beamer reparatie was uiteindelijk binnen een week klaar. Ik was erg tevreden over DVS Almere

  • De beamer reparatie was niet duur en snel klaar
  • Ze verkopen hier ook veel verschillende artikelen en kunnen helpen met installaties en reparaties
  • Ik werd netjes van te voren opgebeld over het vervangen van een onderdeel

Reageren is niet mogelijk