Wij wilden graag gasloos wonen

Wij hebben een aantal jaren geleden plannen gemaakt om een nieuwe woning te laten bouwen en dat betekende dat wij alvast goed moesten kijken naar de voorzieningen die wij in dit huis wilden laten inbouwen. Het is namelijk zo dat wij een groot voorstander waren van gasloos wonen. Volgens het klimaatakkoord van Parijs, staat het op de planning om het gas in Nederland helemaal af te schaffen waardoor wij dus nu alvast moesten gaan kijken naar hoe wij onze woning wilden gaan bouwen. Het was namelijk zeer de moeite waard om in het ontwerp alvast rekening te houden met het feit dat wij uiteindelijk gasloos wonen zouden gaan. Wij hebben daarom met de architect besproken wat wij allemaal konden doen en hij vertelde ons dat gasloos wonen tegenwoordig al goed te realiseren valt. Dat hadden wij niet verwacht omdat wij meenden dat het gasloos wonen eigenlijk nog in de kinderschoenen zou staan. Dat bleek dus niet het geval te zijn en dat vonden wij erg prettig om te horen. Mocht u daarom ook graag meer willen weten over gasloos wonen, dan kunt u uw hart ophalen; er is heel veel mogelijk op het gebied van gasloos wonen. Wij moesten daarvoor de hulp inschakelen van een extern bedrijf. Onze architect raadde ons dit bedrijf aan. Het ging hier over de mensen van TheSunshineCompany. Dit bedrijf heeft zich helemaal toegelegd op mensen die graag gasloos wonen willen. Wij willen dit graag en vandaar dat dit bedrijf ons ook heel veel interessants te bieden had. Mocht u daarom ook geïnteresseerd zijn in duurzaam wonen, dan kunt u altijd een keer naar deze site komen kijken om te zien wat men allemaal voor u kan betekenen. Wij hebben deze mensen gevraagd om mee te denken over hoe wij het wonen zonder gas konden realiseren. Zij hebben ons vervolgens van zeer goede tips weten te voorzien en daar waren wij dan ook zeer over te spreken. Wij zijn dan ook zeer te spreken over onze samenwerking met de mensen van TheSunshineCompany.nl.

Het gasloos wonen is tegenwoordig al heel goed te realiseren

Toen wij van onze architect te horen kregen dat wij rekening moesten gaan houden met het feit dat over een tiental jaar het wonen zonder gas wordt ingevoerd, dachten wij dat wij voor een levensgroot dilemma zouden worden gesteld. Wij hadden namelijk verwacht dat het gasloos wonen momenteel nog in de kinderschoenen zou staan, maar dat bleek allesbehalve het geval te zijn. Het was namelijk zo dat je vandaag de dag al heel veel interessante mogelijkheden en manieren kunt aangrijpen om zonder gas te leven. Het gasloos wonen wordt vooral door TheSunshineCompany.nl heel erg gestimuleerd en gefaciliteerd. Wij konden hier bijvoorbeeld voor een heel goede prijs een goede warmtepomp kopen. Daar hadden wij nog nooit van gehoord, maar het zorgde er wel voor dat wij dus geen gaskachels meer in onze woning hoefden aan te brengen. Ook konden wij hier een traject opstarten waardoor wij subsidie kregen voor ons gasloos wonen. Dat was dus allemaal uitermate prettig en wij zijn daarom ook heel blij dat wij met de mensen van TheSunshineCompany.nl zijn gaan samenwerken.

Wij besparen voortaan fors op onze energiekosten

Sinds wij zijn gebruik zijn gaan maken van duurzame energiebronnen, hebben wij al heel geld weten te besparen. Het is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor onze financi├źn. Kortom:

  • wij gebruiken helemaal geen gas meer in onze woning
  • wij besparen aanzienlijk op onze energiekosten
  • wij hebben dankzij de hulp van TheSunshineCompany.nl subsidie weten te krijgen

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op hun site.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk