Een huis laten bouwen met een aannemer in Amsterdam

Afgelopen jaar hebben mijn vrouw en ik een kavel gekocht in Amsterdam. We waren al een tijd aan het zoeken naar een geschikt huis, maar konden niets vinden dat ons aansprak. Amsterdam is al een erg dure stad om een appartement te kopen en een huis is vaak nog veel duurder. Natuurlijk hangt dit wel van de buurt af, maar overal in Amsterdam is het niet goedkoop. In diverse buurten hadden we huizen bekeken, maar er was altijd wel iets dat ons niet aanstond. Misschien zijn we allebei een beetje kieskeurig, maar we vinden een huis nu eenmaal erg belangrijk. Bij het ene huis vonden we de buurt niet gezellig, het andere was te klein, ga zo maar door. Bovendien wilden wij graag een modern huis, daarvan is het aanbod in Amsterdam niet groot. We houden allebei van moderne kunst, strakke lijnen en harde materialen, dat vind je niet zo veel in Amsterdam. We werden al een beetje moedeloos, want we hadden al veel huizen bezocht. Op mijn werk vertelde mijn collega, dat zijn dochter een kavel had gekocht in hun woonplaats. Dat ze hier een huis kon laten bouwen, precies zoals zij dat graag wilden. We hadden nooit aan een kavel gedacht, want dat hoor je bijna nooit in Amsterdam. Maar toen ik het hoorde, leek het mij een optie die de moeite waard was om te onderzoeken. Mijn vrouw leek het ook een goed idee en we bekeken de mogelijkheden. Het laten bouwen van een huis is een groot project en er komt veel bij kijken, maar dan kan je wel een huis bouwen zoals je het zelf wil. Het zou betekenen dat we een huizen moesten laten ontwerpen en dat we een aannemer in Amsterdam moesten aannemen. Een aannemer in Amsterdam is van grote invloed op het succes van de bouw.    

Een aannemer in Amsterdam via BBAN

We beseften ons, dat als we daadwerkelijk een kavel zouden kopen, we veel hulp nodig hadden. Bij de gemeente zagen we dat we een kavel konden kopen. Maar we wilden graag ook een idee hebben van de andere kosten. Een architect, een aannemer in Amsterdam, alle tekeningen en plannen, de bouw, alles bij elkaar zou veel geld kosten. Gelukkig kwamen we online bban.nl tegen. Op hun website zagen we dat dit bedrijf kon helpen met alle stappen in het proces. Ze konden helpen met de plannen, de aanvraag, het zoeken naar een aannemer in Amsterdam en al het andere. We namen contact op met dit bedrijf en legden ze uit wat we wilden doen. Ze gaven aan dat ze ons goed konden helpen, veel werk uit handen zouden nemen en ons zelfs veel geld konden besparen. Natuurlijk moesten we hun daar wel voor betalen, maar het was mogelijk om bijvoorbeeld flink te besparen op een aannemer in Amsterdam. We maakten een opzet van de kosten en besloten daarna om dit bedrijf in dienst te nemen.

Echt ons eigen huis

Het afgelopen jaar was de bouw begonnen en BBAN hielp tijdens het hele project. Ze hielpen om een goede aannemer in Amsterdam te zoeken. Ze zorgen daarnaast dat alles probleemloos verliep en deden de controles. De aannemer uit Amsterdam zorgde ervoor dat het huis precies werd zoals wij dat wilden. Het bouwen van een huis is erg veel werk, maar wij vonden het de moeite waard en zijn blij met onze keuze. Als je een groot project in de bouw hebt, dan kan BBAN helpen

  • Ze hebben veel ervaring met projecten in de bouw
  • Ze kunnen alle stappen begeleiden en veel werk uit handen nemen
  • Je kan met ze geld besparen op veel onderdelen van de bouw

Reageren is niet mogelijk