Een promotiefilmpje maken over mijn bedrijf

Ik merkte dat veel van onze klanten onze website bezoeken, maar niet altijd precies weten welke diensten wij aanbieden en wat wij voor ze kunnen doen. Samen met het team besprak ik welke mogelijkheden wij hadden, om dit beter te communiceren met de websitebezoekers. Wij bespraken verschillende ideeën, maar kozen uiteindelijk voor een filmpje op de website. Dit is iets wat wij zelf niet goed kunnen maken en besloten om een bedrijf te zoeken dat het promotiefilmpje maken kon. Na verschillende bedrijven gesproken te hebben, kozen wij voor donkermedia. Ongeveer acht jaar geleden begon ik als freelance programmeur en hielp veel kleine bedrijven met hun software problemen. Ik zag dat veel bedrijven zochten naar speciale oplossingen en besloot om personeel aan te nemen. Er werken nu zestien mensen in mijn bedrijf, samen kunnen wij sneller en beter bedrijven helpen met hun problemen. Wij bieden pakketten aan, maar schrijven ook veel software speciaal voor bedrijven. Voor de pakketten hebben wij verschillende pagina’s en daar hebben wij duidelijk uitgelegd wat je met een pakket kan en voor welke bedrijven ze geschikt zijn. Als een bedrijf contact opneemt over een pakket, dan weten ze vaak precies waarvoor het voor hun geschikt is. Veel bedrijven weten echter vaak niet dat wij voor een goede prijs ook software op maat kunnen schrijven, of met welke problemen wij kunnen helpen. Met het team wilde ik graag bespreken wat wij konden doen om dit op te lossen. Een promotiefilmpje maken was al snel een idee dat wij bespraken. Een filmpje is een goede manier om snel en gemakkelijk informatie te delen met de kijkers, terwijl teksten lezen meer moeite kost. Wij hadden een aantal verschillende ideeën besproken, maar iedereen vond een promotiefilmpje maken het beste idee.   

donkermedia hielp ons om een promotiefilmpje te maken

Ik besloot om snel op zoek te gaan naar een bedrijf dat filmpjes kan maken. Het leek ons een goed idee om een animatiefilmpje te maken, want dat zou goed passen bij ons bedrijf en de dienst. Het vinden van bedrijven was niet lastig en gelukkig kon ik veel voorbeelden van andere filmpjes bekijken. Er waren een aantal bedrijven die mij een goede keuze leek, een van deze bedrijven was donkermedia.nl. Dit bedrijf heeft veel ervaring met een promotiefilmpje maken en kon veel leuke voorbeelden laten zien. Zij kwamen direct met leuke ideeën en hadden een erg goede prijs. 

Het fimpje heeft het gewenste effect

Een promotiefilmpje laten maken door donkermedia was een goede keuze. Het filmpje is erg leuk geworden en brengt de boodschap duidelijk over. Wij merken dat veel klanten het filmpje bekijken en dat voor hun duidelijker is wat wij voor ze kunnen doen. Het filmpje past bij de stijl van onze website en bij ons bedrijf. Voor een promotiefilmpje maken kunne wij donkermedia aanraden.

  • Een promotiefilmpje is een goede manier om informatie over te brengen
  • Dit bedrijf heeft veel ervaring met het maken van filmpjes
  • Zij konden het filmpje maken voor een goede prijs
  • De boodschap van het filmpje komt duidelijk over
  • Het filmpje past bij ons huisstijl en het bedrijf 

Reageren is niet mogelijk