Snel en goedkoop een t-shirt laten bedrukken?

Elk jaar organiseren we met onze studentenvereniging allerlei leuke activiteiten voor nieuwe studenten die in onze stad komen studeren. We drukken daar elk jaar t-shirts voor, zodat alle leden van de vereniging goed te herkennen zijn. Dat is handig voor ons, en voor nieuwe studenten. We maken daarvoor al een paar jaar gebruik van de diensten van drukwerkdeal. Hier laten we online onze t-shirts bedrukken. Het is heel eenvoudig om het bedrukken van shirts op die manier uit te besteden. We hoeven alleen ons logo en de tekst die we op de shirts willen hebben te uploaden via de website, en we bestellen snel enkele tientallen of zelfs honderden t-shirts met de juiste opdruk. Ik kan alleen maar aanraden drukwerk te laten doen via drukwerkdeal. Snel, professioneel en aantrekkelijk geprijsd drukwerk kun je op elk moment online bestellen via de website van drukwerkdeal. Meestal bestellen we vlak voor de introductieweken een grote hoeveelheid t-shirts in alle maten. We hebben tot nu toe altijd onze bestelling keurig op tijd gekregen.

Opties voor t-shirt bedrukken

Via drukwerkdeal heb je keus uit heel veel opties als je een t-shirt wilt bedrukken. Je kunt natuurlijk kiezen voor een kleur shirt, een model en een stof die bij je past. Daarnaast kies je voor een:

  • lettertype
  • tekst
  • tekstkleur
  • oplage
  • stijl en vorm

Er zijn niet alleen t-shirts beschikbaar, maar ook truien en polo’s. Zo kunnen wij onze leden zelfs nog keuze bieden uit diverse soorten kledingstukken. Naast t-shirts bedrukken kun je ook allerlei andere zaken laten maken, zoals mokken, pennen en vlaggen, sportkleding en werkkleding. Ook handig voor bedrijven die hun eigen logo of merk willen drukken op kleding van goede kwaliteit. Ook een enkel t-shirt bedrukken is mogelijk. Of je nu één, tien of honderd t-shirts wil laten bedrukken, bij drukwerkdeal ben je snel in het bezit van je gepersonaliseerde t-shirt, polo of trui. Een bedrukt t-shirt heb je al in huis voor enkele euro’s. Zo kun je voor elke gelegenheid een leuk shirt laten maken, van goede kwaliteit. De shirts van drukwerkdeal zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in katoen of een mix van katoen en synthetische stoffen. Ze zijn prima te wassen en blijven goed in model. Niet gek voor een drukkerij, als je het mij vraagt!

Bestelling plaatsen

Het doen van een bestelling is eenvoudig. Wij doen het maar enkele keren per jaar, maar de website is erg handig in gebruik. Je kunt een eigen account aanmaken en je voorkeuren aangeven. De website biedt je de keuzes die er zijn, die je vervolgens aanvinkt. Het uploaden van je eigen materiaal is in een handomdraai gebeurd. Bovendien biedt de website je de mogelijkheid je eigen producten te ontwerpen. Je kunt dus zelf alles maken wat je nodig hebt. Nu maken wij daar als studentenvereniging niet zo vaak gebruik van, maar ondernemers kunnen via drukwerkdeal alles bestellen wat ze nodig hebben. Alle kantoorartikelen die je kunt bedenken, zijn aan te passen aan je eigen wensen. Het is niet voor niets dat wij elk jaar weer bestellen bij drukwerkdeal. We weten dat we kunnen vertrouwen op snelle levering en goede kwaliteit, als het gaat om t-shirts bedrukken.

Reageren is niet mogelijk