Elektromaterialen en hun toepassingen

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar elektromaterialen zitten in ontzettend veel alledaagse zaken en gebruiksvoorwerpen verwerkt. Eigenlijk is alles dat niet mechanisch is wel op een of andere manier uitgerust met elektromaterialen. Elektromaterialen zijn de spullen die de elektrische onderdelen van een apparaat vormen. Denk bijvoorbeeld aan een koffiezetapparaat: een percolator voor op het fornuis is een geheel mechanische koffiezetter, maar een standaard filterkoffieapparaat heeft bijvoorbeeld een thermometer en een elektrische warmhoudplaat. Kort gezegd, wanneer een apparaat een stekker of een accu heeft, mag je ervanuit gaan dat er elektromaterialen in verwerkt zitten. Dit betekent natuurlijk dat bijna alle huishoudelijke apparaten op een bepaalde manier elektromaterialen bevatten. Wanneer je niet veel verstand hebt van elektrische apparaten, is het handig om een elektricien in te schakelen wanneer deze apparaten kapotgaan of kuren vertonen. Ben je echter een handige klusser, ook op het gebied van elektriciteit en elektrische applicaties, dan ben je natuurlijk al veel beter op de hoogte van verschillende elektromaterialen en hun toepassingen. Ben je nog geen heel goede klusser of doe-het-zelf-elektricien, maar wil je het wel graag leren? Dat kan natuurlijk ook. Daar heb je dan wel goede begeleiding en vooral de juiste materialen voor nodig.

Elektromaterialen en waar ze te bestellen

Misschien heb je al een favoriete winkel waar je je materialen bestelt voor je bedrijf of je doe-het-zelfprojecten. Of misschien wil je meer leren over het werken met elektromaterialen, of ben je niet helemaal tevreden over je huidige leverancier. In alle gevallen is het de moeite waard om de winkel van elektro-kopen.nl eens te bekijken. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een webwinkel dis is gespecialiseerd in elektromaterialen. Je kunt het zo gek niet bedenken: van deurbellen tot thermostaten en van verlichting tot stopcontacten, elektro-kopen.nl heeft een ruim assortiment aan allerlei materialen. Zo hebben ze:

 • Aardingsmateriaal
 • Beldrukkers en toebehoren
 • Schakelmaterialen
 • Groepenkasten
 • Rookmelders
 • Verlichting
 • Ventilatie
 • Zonnepanelen
 • Vloerverwarming

En nog veel meer. Bovendien leveren ze ook spullen en producten van vooraanstaande merken, zoals:

 • Berker
 • Busch-Jaeger
 • Niko
 • Merten
 • Peha
 • Eaton Holec
 • Gira

…en dat zijn slechts enkele van de tientallen merken die elektro-kopen.nl in huis heeft. Daarnaast biedt elektro-kopen.nl altijd interessante acties en koopje, waar je als klusser je hart aan kunt ophalen. De webwinkel voelt een beetje als een fijn, lokaal winkeltje, waar ze van alles hebben – van het voor de hand liggende tot het verrassende – en waar de eigenaar precies weet wat je nodig hebt. Het voordeel van elektro-kopen.nl is daarbij nog dat je niet in de buurt hoeft te wonen om van hun assortiment en expertise gebruik te maken. Vergeet de grote kluswarenhuizen en elektrosupermarkten en kijk eens rond bij de online variant van de lokale elektrospecialist.

Bestellen bij elektro-kopen.nl

Het bestellen bij elektro-kopen.nl werkt eigenlijk zoals bij elke andere webwinkel: je maakt een account aan en je vult je winkelmandje met wat je wil hebben. Je kunt betalen met iDeal, door middel van een bankoverschrijving of cash bij levering. Onder de €100 betaal je €6 aan verzend- en administratiekosten. Ook als je op de eilanden woont kun je bij elektro-kopen.nl bestellen. Houd er dan wel rekening mee dat de bootkosten bij je bestellingen worden gerekend. Wanneer je je bestelling hebt geplaatst, wordt deze binnen 1 á 2 werkdagen geleverd. Kom je ‘m liever afhalen bij de fysieke winkel van elektro-kopen.nl? Dat kan natuurlijk ook. Deze bevindt zich in Nijverdal, dus voor wie tussen Meppel en Enschede woont is dat misschien een aantrekkelijke optie. Retourneren kan binnen twee weken. Daarnaast komen de producten van elektro-kopen.nl met een garantie van 1 jaar. Ervaren klusser of elektricien-leek, bij elektro-kopen.nl vind je wat je zoekt!

Reageren is niet mogelijk