Koop de grootvakstelling voor het zware werk

De legbordstelling is een veelgebruikt type stelling in magazijnen, groot en klein. Zelfs in kantoren en archieven wordt dit type veelvuldig gebruikt. We zijn er trots op dat wij van europe-racking.nl een groot leverancier zijn in Nederland maar ook elders in Europa van dit type stelling. Toch kan het niet altijd gebruikt worden. Soms moeten er zulke grote en/of zware artikelen opgeslagen worden dat de legbordstelling simpelweg niet langer voldoet. En dat is waar de grootvakstelling om de hoek komt kijken. Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres als u een grootvakstelling wilt kopen. Op het gebied van stellingen en magazijnaccessoires zult u namelijk bij ons niets te kort komen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan even op onze website onder het kopje “grootvakstelling”. U kunt de grootvakstelling uitbreiden tot diverse niveaus zodat u van de stelling een etagevloer kunt maken. Ook de ondergrond kunnen we leveren zodat de grootvakstelling niet uw gietvloer kapotmaakt. U plaatst er immers zware goederen op als steen, witgoed of metalen voorwerpen. Om welk product het dan ook gaat, de grootvakstelling kan het werk aan en heeft keer op keer bewezen dat het de beste oplossing is als een legbordstelling niet voldoet. We kunnen uw gehele magazijn voor u inrichten. Vanaf het eerste idee en de eerste schets tot het laatste schroefje in de grootvakstelling. Maar natuurlijk willen we eerst weten wat u van ons wenst.

In ieder magazijn is een grootvakstelling onmisbaar

We zijn een transparant bedrijf en hebben klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. U zoekt een bedrijf dat u van begin tot eind kan bijstaan en alle gewenste producten kan leveren zodat u niet bij verschillende bedrijven terechtkomt. Bij Europe Racking kunt u er wel vanuit gaan dat we de ideale grootvakstelling combineren met bijvoorbeeld een bandenstelling, sterke systeemvloeren en/of een balie. Als u een stelling wilt bestellen dan hebt u nog heel wat keuzes te maken:

  • We leveren de grootvakstelling namelijk in vele afmetingen want geen enkel magazijn is hetzelfde. Kies de afmetingen qua lengte en hoogte van het frame maar ook van het spaanplaat.
  • Wilt u de standaard RAL 5009? Of zoekt u een ander kleur?
  • En hebt u al nagedacht over de afmetingen van de ligger laat staan de kleur van de ligger?

U leest het, u hebt nog heel wat keuzes te maken en daar willen we u graag bij helpen. Als u alle opties nog eens rustig wilt nalezen dan kunt u een gratis brochure over de grootvakstelling downloaden en het in uw eigen tijd doornemen voordat u contact met ons opneemt.

Vergeet u niet om even een kijkje te nemen tussen de andere stellingen?

Wilt u direct een stelling van formaat bestellen? Neem dan direct contact met ons op door het online formulier in te vullen, door te mailen of door met ons kantoor in Rijswijk te bellen. Werkt u vanuit het buitenland? We hebben kantoren in 6 verschillende Europese landen en we leveren in principe binnen de gehele Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk. Als u graag de kat uit de boom kijkt dan raden we het u aan om ons bedrijfsfilmpje op YouTube te bekijken en ook ons profiel op Linked in. Ook na oplevering staan we voor u klaar en kunnen we onderhoud uitvoeren, reparaties doen en uw magazijn uitbreiden als u dat wenst. Met meer dan 30 jaar ervaring in de stellingbouw zijn we onderhand een flexibel bedrijf dat snel kan anticiperen op de wensen van iedere klant. Onze basis ligt dan ook in de betrokkenheid van al onze medewerkers.

Reageren is niet mogelijk