Geen enkel bedrijf kan zonder pallets

Op Pallet Spoed kunt u alle kanten op. Zoekt u gebruikte pallets? Wilt u liever een pallet kopen die u eenmalig kunt gebruiken? Zoekt u duurzame pallets met een EUR-keurmerk zodat u ze door het hele continent kunt gebruiken? Of zoekt u een mooie pallet om te gebruiken als display in uw winkel? Wat de reden dan ook mag zijn, bij ons bent u aan het juiste adres. We verkopen overigens niet alleen pallets van hout maar ook van duurzaam kunststof. Deze kunststoffen variant is te gebruiken in uw magazijn of in uw winkel als ondergrond van een stelling. Het is trouwens aan te raden om kratten en kisten met voedingsmiddelen op dergelijke kunststoffen modellen neer te zetten in uw magazijn want het zal de houdbaarheidsdatum enkel ten goede komen. Bijkomend voordeel is het feit dat u eenvoudiger dozen en kisten van een pallet afpakt dan van de grond. Zo ziet u maar weer dat er vele redenen zijn om pallets te gebruiken. Ze worden uiteraard het meeste gebruikt binnen het transport en de opslag. Distributiecentra, groothandelaren, fabrieken, ze hebben vrijwel altijd een immense stapel op hun terrein staan. Zit u echter opeens zonder en hebt u met spoed nieuwe of tweedehandse pallets nodig? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. We leveren pallets in vrijwel alle bekende soorten en maten en zo nodig maken we ze zelfs voor u op maar of gaan we op zoek naar een producent van het type pallet dat u wenst.

Weet u al welke pallets u nodig hebt?

Het is u hopelijk duidelijk dat we van geen kleintje vervaard zijn. Wel kunt u al vanaf 4 stuks bij ons bestellen en dan worden ze in 2 werkdagen bezorgd. Is er aldus echte haast bij geboden? Dan leveren we binnen 1 dag. Wel zijn er dan wat hogere verzendkosten aan verbonden. Maar als u in bulk bestelt dan zijn deze verzendkosten vrijwel verwaarloosbaar. Toch wilt u geen dief van de portemonnee zijn. Neemt u daarom zo nu en dan eens een kijkje op onze site. We bieden zeer vaak interessante aanbiedingen aan. Kortingen die u als zakenman niet wilt missen. Het is daarom aan te raden deze website even te bookmarken zodat u wekelijks kunt kijken welke artikelen we nu tegen een fikse korting verkopen. De pallets zijn minstens van B-kwaliteit, dit geldt voor zowel de pallets die aan het EUR-keurmerk voldoen als voor de eenmalige pallet. Een bestelling maken is een eitje en gaat in principe zoals bij elke bestelling die u in een webwinkel maakt:

  • Maak uw keuze.
  • Log in op uw account. Nog niet in het bezit van een account? Maak dan eerst een gratis profiel aan. Dan logt u in de toekomst in met behulp van uw inlognaam en wachtwoord en kunt u direct doorgaan met betalen.
  • En dan moet u inderdaad enkel nog betalen en dat kan in zijn geheel via een online betaalservice. Gebruik iDEAL, PayPal of credit card.

Kies uit een breed assortiment en bestel vandaag nog

Als de bestelling is afgrond dan ontvangt u uiteraard een bevestiging in uw inbox. Tevens laten we jet u weten als de bestelling is verzonden. Hebt u hier nog vragen over? Of hebt u vragen over specifieke pallets? Dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar. Stuur hen een e-mail met daarin al uw prangende vragen of bel hen tijdens kantooruren even op. Tot slot willen we u er op wijzen dat veel mensen op een duurzame manier met het milieu omgaan. Gebruik daarom uw pallets als bed of tafel. Bekijk nu de website https://palletspoed.nl/

Reageren is niet mogelijk