Geen uren werk met een horloge winder

Je hebt mensen die dol zijn op gadgets of innovatieve snufjes. Zodra er een nieuw technisch hoogstandje op de markt verschijnt, zijn deze mensen er als de kippen bij om het te kopen. Vaak houden ze er ook een collectie op na. Je zou het postzegel verzamelen anno nu kunnen noemen. Ik ben zelf geen gadgetsjager of verzamelaar van innovatieve producten. Ik heb een automatisch horloge, omdat ik milieuvriendelijkheid en duurzaamheid belangrijk vind. Bij een automatisch horloge zijn geen batterijen nodig, want het horloge windt zich op door de beweging van mijn arm. Een briljante uitvinding. Het enige nadeel hiervan is dat ik alle functies weer opnieuw moet instellen wanneer ik het horloge niet draag. Na een tip van iemand ben ik daarom een tijdje geleden op zoek gegaan naar een horloge winder. Dit is een apparaat waar je het horloge in kan zetten wanneer je het niet draagt. De horloge winder zorgt ervoor dat het horloge blijft werken, zodat je niet alle functies steeds opnieuw hoeft in te stellen. Op deze manier slijt het horloge ook minder. Al snel had ik er eentje gevonden, maar helaas maakte deze horloge winder erg veel geluid bij het opwinden en stopte ik de winder in een kledingkast onder mijn wintertruien, zodat ik het geluid ’s nachts niet hoorde. Ik besluit verder te zoeken en dat loont, want bij SPIN-R vind ik een horloge winder met goede recensies.

Horloge winder met aandacht voor duurzaamheid

Vandaag de dag staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij de consument. Ook bij mij. Deze horloge winder spreekt mij daarom meteen aan vanwege de milieuvriendelijkheid die op verschillende punten door SPIN-R in het product zijn meegenomen. De verpakking is milieuvriendelijk en meerdere watchwinders kunnen op elkaar gestapeld worden en hoeven daardoor maar met één adapter opgeladen te worden. Mocht je het horloge willen bekijken onderwijl het oplaadt, dan kan dat met het ledlampje aan de binnenkant welke uitgeschakeld kan worden met de app op je telefoon. Ook de Lithium-ion accu is geheel milieuvriendelijk. Ik hoef niet langer na te denken en druk op de knop ‘bestellen’.

SPIN-R R2: om gezien, maar niet gehoord te worden

‘Gratis verzenden binnen Nederland,’ lees ik. Dat spreekt me natuurlijk altijd aan. De horloge winder is in drie kleuren verkrijgbaar:

  • Wit;
  • Zwart en
  • Grijs.

Ik kies de witte en de volgende dag heb ik mijn SPIN-R R2 in huis. Direct als ik de horloge winder uit de verpakking haal, valt mij het design op. Stijlvol en modern met een grote R op de bovenkant en zacht micro-fiber materiaal aan de binnenkant van het apparaat. Deze watchwinder is niet geschikt om in een kast weggemoffeld te worden, maar het is juist geschikt om op een prominente plek gezien te worden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel handig ben met technische snufjes en ik hoop dat het me lukt om de horloge winder in te stellen. Zoals belooft is de winder erg gebruiksvriendelijk met de 9.000 voorgeprogrammeerde horloges specificaties waaruit ik kan kiezen. Ik download de SPIN-R-app waardoor ik heel gemakkelijk met bluetooth verbinding kan maken met de horloge winder. Fantastisch. Met de app kan ik de ledverlichting zelf aan- en uitschakelen. Daarnaast past elk horloge in de houder dus mocht je een horlogecollectie hebben dan hoef je niet bang te zijn dat een van je horloges niet past. Als ik ’s avonds naar bed ga, hoef ik de horloge winder niet eerst in de kledingkast onder een hoop kleren te verstoppen, want de Japanse motor doet geruisloos zijn werk. Verlies niet nog meer tijd: http://www.r2watchwinder.nl

Reageren is niet mogelijk