Houd jij van actieve vakanties?

Eigenlijk vindt iedereen het wel fijn om er eens een keertje tussenuit te gaan, maar er zit wel verschil in wat voor soort vakantie we fijn vinden. Waar de een de voorkeur geeft aan actieve vakanties, houdt de ander juist van een culturele reis, een stedentrip of zon, zee en strand. Dit heeft alles te maken met de manier waarop we ons hoofd het best leeg kunnen maken. Voor de eens is de ultieme manier om dit te doen door echt een week helemaal niets anders te doen dan ontspannen aan het strand en af en toe wat lezen en op stap gaan. Anderen gebruiken actieve vakanties om eens fysiek bezig te zijn, in plaats van steeds maar stil te zitten op kantoor. De fysieke activiteiten geven hen juist de mogelijkheid om hun hoofd eens helemaal leeg te maken en niet na te hoeven denken over allerlei zaken, enkel over de activiteit die ze op dat moment aan het doen zijn. En weer anderen reizen om andere landen, andere culturen te leren kennen en zo hun kennis te vergroten. Er zijn, naast actieve vakanties, dus genoeg andere mogelijkheden om je vakantieweken in te vullen.

Actieve vakanties bieden diverse mogelijkheden

Er zijn dus heel veel verschillende soorten reizen mogelijk als jij op vakantie wilt gaan, maar ook als je houdt van actieve vakanties valt er nog genoeg te kiezen. Je kunt namelijk kiezen uit:

  • diverse bestemmingen
  • verschillende soorten activiteiten
  • individuele of groepsreizen

Wat voor jou de beste keus is, hangt natuurlijk helemaal af van je eigen voorkeuren. Waar je ook naar toe gaat, je kunt natuurlijk altijd een leuke activiteit doen. Ook op het gebied van soorten actieve vakanties valt er genoeg te kiezen. Zo kun je denken aan wandelen, een sport die je eigenlijk overal ter wereld uit kunt oefenen. Je hebt er bovendien weinig voor nodig, goede wandelschoenen zijn vaak het belangrijkste om bij je te hebben. Maar je kunt ook bijvoorbeeld denken aan wintersportactiviteiten, zoals sneeuwschoenwandelen. Dit laat je op een heel andere manier kijken naar de bergen en de prachtige omgeving. En daarnaast kun je ook nog eens kiezen of je individueel reist of dat je de voorkeur geeft aan een groepsreis. Er zijn dus heel veel verschillende mogelijkheden als het aankomt op actieve vakanties.

Kleine groepsreizen met Roy

Ben jij op zoek naar mogelijkheden voor actieve vakanties? Dan moet je absoluut eens het aanbod van Roy bekijken. Dit reisbureautje is opgericht door Roy van Langen, iemand die zelf grote passie heeft voor actief zijn, voor fit zijn en blijven en voor genieten van mooie landschappen. Al deze passies heeft hij gecombineerd in zijn reisbureau. Ga je met hem op reis, dan kun je er zeker van zijn dat je de mooiste tochten zult maken. Hij biedt bijvoorbeeld actieve vakanties naar Italiƫ en naar Oostenrijk aan. Bijzonder is dat hij enkel werkt met kleine groepen. Dit biedt namelijk de mogelijkheid om de groepen in te delen op niveau, zodat de gekozen tochten voor niemand van de deelnemers op dat moment te zwaar of juist veel te eenvoudig is. Er wordt dus altijd rekening gehouden met de kwaliteiten van de deelnemers aan de reis. Daarnaast is het zo dat zijn reizen altijd grensverleggend en bijzonder zijn, je zult zeker kunnen genieten als je met een van zijn tochten meegaat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die hij biedt? Bekijk dan eens de opties op zijn website of neem contact met hem op. Ook voor jou zal hij zeker mooie en geschikte actieve vakanties in zijn aanbod hebben.

Reageren is niet mogelijk