Jezelf verwennen met de Europe magic wand

Als je bekend bent op het gebied van seksspeeltjes voor vrouwen, dan weet je dat hier een uitgebreide keuze in is. Wanneer je nieuw bent hierin, dan kan het misschien een zeer lastige keuze zijn om te maken. Je wilt natuurlijk een speeltje dat goed bij je past en die jou tot een heerlijk hoogtepunt brengt. Het is dan ook zeker de moeite waard om de Europe magic wand aan te schaffen. Met dit seksspeeltje, dat inderdaad de vorm heeft van een wand, kun jij jezelf lekker verwennen tijdens een welverdiend “me”-momentje. Het is uiteraard ook mogelijk om de Europe magic wand samen met je partner te gebruiken. Je partner kan bijvoorbeeld toekijken hoe jij jezelf verwend of geef je over aan je partner en laat hem of haar het werk voor je doen. De verschillende kenmerken van dit seksspeeltje zijn:

  • Het is gemaakt van silicone
  • Het heeft een CE-certificaat
  • Er zijn extra opzetstukken verkrijgbaar
  • Het heeft een vaste stekker

Op de website https://www.hotstuff.nl/europe-magic-wand vind je uiteenlopende soorten seksspeeltjes voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt hier terecht voor de meer softere versies, maar ook voor hardcore bdsm ben je hier aan het juiste adres.

De bekendheid van de Europe magic wand

Komt de Europe magic wand jou bekend voor? Dat is zeker mogelijk! Misschien ben je het wel eens vaker online tegengekomen, maar de kans is groter dat je het in de serie The Sex and the City hebt gezien. Hier wordt de Europe magic wand genoemd. Niet verrassend natuurlijk, want het is een heel erg fijn seksspeeltje om te gebruiken. Zoals je hierboven hebt gezien is het gemaakt van silicone en dat zorgt voor extra veel genot. Dit verklaart ook het CE-certificaat. Het seksspeeltje is zeer veilig om te gebruiken. Let er wel op dat je door de vaste stekker er niet voor kunt kiezen om de Europe magic wand in het water te gebruiken. Wil jij een vibrator die jij onder de douche of in bad kunt gebruiken? Dan zul je een andere keuze moeten maken. De hoogtepunten die je met dit speeltje kunt bereiken zijn fantastisch en als jij op zoek bent naar een nieuwe vibrator dan is deze zeker de moeite waard. Daarnaast zijn er ook extra opzetstukken verkrijgbaar die jou nog meer genot zullen bezorgen.

Meer informatie over de Europe magic wand

Ben je er nog niet helemaal uit voor welk speeltje jij gaat kiezen? Dan kun je natuurlijk een kijkje nemen op de website van Hot Stuff en hier goed de tijd voor nemen. Kijk ook eens online wat de opties zijn die je hebt en wat zal passen bij jouw persoonlijke voorkeuren. Verwen jij jezelf het liefst onder de douche of in bad? Dan is de Europe magic wand misschien minder geschikt voor jou. Hou jij echter wel van fantastische hoogtepunten en doe je dit buiten de badkamer? Dan is de Europe magic wand zeker iets voor jou. Het is makkelijk in gebruik en je hebt verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Je kunt variëren in de druk van het seksspeeltje en het is ook mogelijk om het te gebruiken als massagetool. Dit is helemaal lekker als je je partner aan de slag laat gaan met de Europe magic wand. Heb jij specifieke vragen over dit seksspeeltje of het bestellen ervan? Neem dan contact op met de klantenservice van Hot Stuff. Zij hebben uiteraard alle kennis in huis over de artikelen die je bij hen in de webshop kunt kopen. Plaats je bestelling dus vandaag nog!

Reageren is niet mogelijk