Nu frisbees bedrukken voor de zomer

Als bedrijf loop je natuurlijk altijd even vooruit op de rest van Nederland. Het is belangrijk om de consument altijd een stap voor te zijn. Het is nu nog volop winter in ons koude kikkerlandje, maar voor je het weet is de zomer hier en daar wil je met je promotiemateriaal natuurlijk gebruik van maken. En wat is er leuker voor de zomer dan frisbees bedrukken? Bij Maxilia heb je keuze uit verschillende soorten frisbees bedrukken.

  • Mini frisbee
  • Opblaasbare frisbee
  • Opvouwbare frisbee

Je kunt alle frisbees bedrukken met je bedrijfslogo bijvoorbeeld, maar als je deze zomer een speciale actie hebt dan kun je dat er natuurlijk ook op laten zetten. Je kunt het eigenlijk zo gek mogelijk maken als je zelf wilt. Uiteindelijk gaat het erom dat jij blij bent met het eindresultaat en dat je deze graag aan je (potentiƫle) klanten uitdeelt. Hoe je dit gaat doen, dat is geheel aan jou. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ze op straat uit te delen, maar misschien geef jij ze wel liever aan een klant die voor een bepaald bedrag iets bij je koopt. Zet van tevoren een goed plan hiervoor op en het zal een groot succes worden!

Maxilia regelt het voor je

Maxilia is het bedrijf in Nederland (en Duitsland!) waar je terecht kunt voor promotiemateriaal. Je kunt hier de meest uiteenlopende soorten producten laten bedrukken. Je kunt het je op die manier dus helemaal eigen maken en je klanten iets persoonlijks geven. Bij Maxilia sta jij als klant voorop en dus luisteren ze altijd naar wat hun klanten het liefste willen hebben. Een goede prijs-kwaliteit verhouding is wat zij het meeste hoorden en dus is dat precies wat zij nastreven. Je zult hier nooit teveel betalen voor het bedrukken van de verschillende producten. Of je nu kiest voor frisbees, vlaggen of etiketten. Je bent hier aan het juiste adres daarvoor. Uiteraard is de website van Maxilia er helemaal op ingericht dat jij als klant makkelijk datgene kunt vinden waar je naar op zoek bent. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice. Daar staan ze je graag te woord en helpen ze je verder met wat je nodig hebt. Bij dit bedrijf gaan ze graag een stapje verder voor je.

Laat zitzakken bedrukken

Zijn frisbees voor jou niet origineel genoeg? Wil jij echt iets opvallends laten bedrukken? Kies dan voor zitzakken bedrukken! Dit is misschien niet het handigste relatiegeschenk, want het is wat moeilijk om overal maar een zitzak mee naartoe te nemen, maar dit is het ideale promotiemateriaal voor bij jou op kantoor (in de ontvangstruimte bijvoorbeeld) of wat dacht je van de beurzen die jij met je bedrijf bezoekt? Je kunt er donder op zeggen dat mensen langer bij jouw stand blijven hangen om te genieten van de zitzakken! Wil jij zitzakken bedrukken met je bedrijfslogo? Kijk dan op de website voor de verschillende mogelijkheden. De zitzakken bedrukken en het kiezen voor de juiste maat is hier een eitje. Het enige wat je hoeft te doen is een kijkje te nemen en een keuze te maken! Het plaatsen van de bestelling voor zitzakken bedrukken is zeer eenvoudig, maar bij vragen staat een van de medewerkers natuurlijk voor je klaar. Uiteraard worden de zitzakken netjes bij jou op kantoor afgeleverd en vanaf daar kan je ermee doen wat je maar wilt! Misschien neem je er wel eentje mee naar huis om er daarvan te genieten? Wij zullen het aan niemand vertellen en je lekker laten zitten!

Reageren is niet mogelijk