Plastidip voor pimpen auto

Het pimpen van auto’s is voor verschillende mensen een geliefde bezigheid. Wil jij dit ook gaan doen, dan is het raadzaam om hiervoor plastidip te gebruiken. Dit is een soort rubberen coating die je aan kunt brengen over de originele lak heen en die uiteindelijk weer heel gemakkelijk te verwijderen is. Waarom is het nou zo belangrijk dat het verwijderbaar is? Dat heeft te maken met het moment waarop jij besluit dat jij jouw wagen wilt verkopen. Je kunt je dit nu misschien nog niet voor stellen, maar eens zal dat moment waarschijnlijk toch komen. Heb je gebruik gemaakt van plastidip toen jij een mooi patroon erop aanbracht of een felle kleur? Dan kun je dit nu gemakkelijk weer verwijderen, wat niet het geval zou zijn geweest als je gekozen had voor het gebruik van lak. Verwijder je de rubberlaag, dan komt je laklaag gewoon weer als vanouds naar voren. Omdat veel kopers niet echt zitten te wachten op een gepersonaliseerd uiterlijk, komt dit de verkoopbaarheid zeker ten goede. Daarom is het echt aan te raden om als jij je auto wilt gaan pimpen, te kiezen voor het gebruik van plastidip in plaats van lak.

Plastidip biedt meer voordelen

Dat het product verwijderbaar is, dat is natuurlijk al een heel groot voordeel van plastidip. Maar het heeft je meer voordelen te bieden. Zo zorgt de rubberen coating er bijvoorbeeld voor dat de onderliggende laklaag in goede conditie blijft. Het wordt niet aangetast door strooizout of door vogelpoep en roest door beschadigingen in de autolak zal ook niet zomaar meer kunnen gebeuren. Doordat het flexibel is en niet snel scheurt, biedt de rubberlaag echt een beschermlaag. Een ander voordeel is dat het een isolerende werking heeft. Zo blijft de temperatuur binnen in je voertuig een stuk aangenamer en dat is natuurlijk altijd prettig. Daar komt nog als pluspunt bij dat plastidip ook in het interieur te gebruiken is. Ook de binnenkant van je auto kun je op deze manier dus voorzien van een heel andere look. Het biedt bovendien veel grip, wat op je stuur bijvoorbeeld wel goed van pas kan komen. Tot slot is het zo dat het in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, waardoor jij echt een uiterlijk kunt creëren dat jou zelf heel erg aanspreekt. Het pimpen is dus een belangrijke reden, maar zeker niet de enige reden waarom je van plastidip gebruik zou kunnen maken!

Koop alles bij Paint Dip Center

De voordelen mogen dus duidelijk zijn! Ben jij hierdoor ook enthousiast geraakt over plastidip en zou je hier ook graag mee willen gaan werken, dan moet je absoluut bij Paint Dip Center zijn! Bij hen kun je alles kopen wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, zoals:

  • diverse soorten kleuren, van mat tot metallic en cameleon varianten
  • spuitsystemen
  • maskers om je gezicht te beschermen
  • afdekfolie en afplaktape
  • reinigingsproducten
  • mengbekers

Je ziet het, alles wat je maar nodig zou kunnen hebben, kun je bij hen vinden! Zie jij het nog niet zo zitten om zelf met plastidip aan de slag te gaan? Omdat je zelf maar weinig tijd hebt of dat je denkt dat je hiervoor toch echt te onhandig bent? Hoewel het werken hiermee heel simpel is, kan het natuurlijk zijn dat je het toch liever aan een professional overlaat. Ook dat is een mogelijkheid, op de site van Paint Dip Center kun je meer lezen over deze optie. Of je nu dus zelf aan de slag wilt gaan met plastidip of dat je dit wilt laten doen door professionals, bij http://www.paintdipcenter.nl/ zit je altijd goed!

Reageren is niet mogelijk