Spandoek maken?

Binnen onze familie vallen de verjaardagen altijd in clusters. Er zit nooit veel tijd tussen de feestjes. Dit jaar wilde het geval dat er een oom en een tante vijftig jaar oud werden en een neef vijfentwintig jaar oud werd. Ik ben altijd de drijvende kracht achter de grotere feesten in mijn familie en dus ook belast met het maken van het spandoek. Ik vond het nu, met drie spandoeken kort op elkaar, tijd voor despandoekgigant.nl/

Laat je spandoek maken door De Spandoekgigant

In de regio waar wij wonen worden de verjaardagen nog met de hele familie gevierd. De families wonen over het algemeen ook nog dicht bij elkaar. Als iemand vijfentwintig of vijftig jaar oud wordt, dan is dat reden voor een extra groot feest en veel aandacht en bemoeienis van zowel de familie als de buurtgenoten. Daar hoort dan natuurlijk ook een spandoek maken bij. Dit jaar was het weer aan mij om een groot feest te organiseren voor drie familieleden die een extra bijzondere verjaardag zouden vieren. Hoe leuk het ook is om met elkaar zo’n spandoek te maken; ik vond dat ik deze keer wel genoeg te regelen had en besloot om de spandoeken te laten maken bij De Spandoekgigant. Ik heb de meest naaste familieleden gevraagd om de tekst en de foto’s aan te leveren. Vervolgens ben ik naar de website gegaan. Ik moest opgeven:

  • afmeting
  • materiaal
  • afwerking
  • verzenddatum

Vervolgens kon ik de spandoeken online ontwerpen. Despandoekgigant.nl heeft vele opties in kleuren en foto’s waarmee je kunt werken en de website maakt het maken van een spandoek heel eenvoudig. Ik heb ieder spandoek even groot laten maken en de premium kwaliteit genomen. Het doek is gemaakt van zwaar en sterk ondoorschijnend pvc en de ophangringen zijn om de dertig centimeter bevestigd, zodat de spandoeken in weer en wind konden blijven hangen. Wel fijn dat je zo’n spandoek duurzaam kunt laten maken, want in dit geval moesten twee van de drie spandoeken eerst een tijdje aan huis hangen en daarna werden ze voor het grote feest in de feestzaal gehangen. En een groot feest was het! Het was opgezet als een bruiloftsfeest met lange tafels. Eerst koffie met gebak, daarna werden er cadeaus gegeven, sketches opgevoerd en liedjes gezongen en uiteindelijk gingen de voetjes van de vloer met een erg leuke band. Ik werd alom geprezen om de organisatie en ook voor het maken van het spandoek voor alle drie de jarigen. Veel familieleden gaven aan dat ze in het vervolg nooit meer een spandoek gingen maken, want deze spandoeken waren wel erg mooi geworden. 

despandoekgigant.nl

Op despandoekgigant.nl stel je eenvoudig je eigen spandoek samen. Zij leveren al spandoeken vanaf 3,75 euro. Ook als je zelf het ontwerp voor het maken van een spandoek al helemaal klaar hebt, kun je dat ontwerp uploaden. Bestellingen worden gratis bezorgd vanaf 250 euro. Als je voor 13:00 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde dag gedrukt en verzonden. Als je last minute een spandoek wilt laten maken dan kan dat, mits je de bestelling zelf de volgende ochtend ophaalt.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk