Waar kan je een Amerikaanse vouwdoos op maat laten maken?

Sinds 2016 heb ik een klein bedrijfje en een webshop. Ik verkoop koffie en thee en accessoires die met het maken van koffie en thee te maken hebben. Een maand geleden kreeg ik de vraag of ik een grote bestelling aankon voor kerstpakketten. De klant vond mijn producten erg leuk en wilde graag 10.000 van mijn producten bestellen. Samen kozen wij een aantal producten uit en die moet ik aan hem leveren in October. Het leek mij het handigste om de producten te leveren in een Amerikaanse vouwdoos. Ik wilde deze op maat laten maken om ruimte en kosten te besparen en kon dit voordelig doen bij de website dozenlatenmaken.nl. Ik heb al jaren een passie gehad voor warme dranken en het was voor mij een logische stap om een bedrijf in koffie en thee te beginnen. Ik was al jaren aan het experimenteren met verschillende smaken en vond dit altijd erg leuk om te doen. De markt voor kwalitatief goede koffie en thee is al jaren aan het groeien en daar profiteert mijn bedrijfje van. Ik richt mij op de directe verkoop aan consumenten, maar hoop in de toekomst aan andere bedrijven te verkopen. Ik was blij verrast toen ik hoorde dat een bedrijf mijn producten wilde kopen voor kerstpakketten. Het is een order waar ik een leuke winst op maak, maar het is ook goed voor mijn naamsbekendheid. Ik maak weinig winst op de producten, maar over de totale order verdien ik goed. Het leek mij het beste om een Amerikaanse vouwdoos te gebruiken voor de sets. Ik wil zo voordelig mogelijk de producten versturen en daarom de producten zo klein mogelijk verpakken. Een Amerikaanse vouwdoos is te koop in verschillende standaard maten, maar ik wilde graag onderzoeken of ik deze dozen voordelig op maat kon laten maken.

Gemakkelijk een Amerikaanse vouwdoos op maat maken

Online zocht ik naar bedrijven die konden helpen om de Amerikaanse vouwdoos op maat te maken en ik vond een aantal opties. Voor mij was het belangrijk dat de doos stevig zou zijn en goedkoop. Nadat ik verschillende bedrijven had vergeleken, besloot ik om voor dozenlatenmaken te kiezen. Via de website kon ik gemakkelijk zelf een doos ontwerpen en had veel keuze uit verschillende opties, zoals de dikte van het karton. Via deze website kon ik voordelig mijn eigen Amerikaanse vouwdoos bestellen, ik kreeg zelfs een flinke korting, omdat ik veel dozen bestelde. Het was ook mogelijk om mijn logo op de dozen te laten printen, maar ik besloot om dit niet te doen.

De dozen snel binnen

Ongeveer tien dagen na mijn bestelling kwam mijn op maat gemaakte Amerikaanse vouwdoos binnen. De kwaliteit van de dozen is erg goed en de maten zijn precies zoals ik die had ingevoerd. Eind deze maand kopen de producten binnen voor de kerstpakketten en daarna kan ik beginnen met inpakken. Ik ben erg blij met mijn eigen Amerikaanse vouwdoos en raad dozenlatenmaken.nl aan.

  • Je kan op deze website gemakkelijk zelf je eigen doos ontwerpen
  • Er zijn veel verschillende opties beschikbaar
  • Ik kon de dozen hier voordelig bestellen
  • Het is ook mogelijk om een logo op de dozen te laten zetten

Reageren is niet mogelijk