Zoekt u een goede kevlar transportband?

Ons bedrijf heeft haar productie de laatste jaren aanzienlijk opgevoerd. Het is namelijk zo dat wij steeds meer buitenlandse klanten aantrekken en dat betekende dat wij ook flink konden, en zelfs ook moesten, investeren in nieuwe apparatuur. Een van de dingen die wij nodig hadden was een goede kevlar transportband. Wij hebben namelijk een kevlar transportband nodig omdat dit de enige band is die geschikt is om onze producten tijdens het productieproces van A naar B te brengen. Het is namelijk zo dat wanneer onze goederen uit de eerste machine komen, zij gloeiend heet zijn. Het grote voordeel van een kevlar transportband is dat deze gloeiend hete goederen kan verplaatsen van A naar B zonder dat de band meteen smelt. Dit gebeurt pas bij een temperatuur van 200 graden. Zo warm zijn onze producten nooit en dus was het voor ons prima om een kevlar transportband te kopen. De vraag was echter waar wij een bedrijf konden vinden waar wij een goede kevlar transportband konden vinden. Wij hebben lang moeten zoeken omdat wij nog nooit eerder een kevlar transportband hadden gekocht. Wij hebben dus lang moeten zoeken, maar uiteindelijk kwamen wij terecht bij een site die ons heel erg aansprak. Dit was de site van hardick.nl. Deze site vonden wij meteen zeer de moeite waard omdat je kunt zien dat je hier met een expert te maken hebt. Wij hebben het aanbod van deze pagina dan ook even bekeken en wij hadden al snel in de gaten dat wanneer wij voor een goede kevlar transportband gingen, wij hier aan het juiste adres waren. Wij hebben daarom ook meteen even contact opgenomen met een van de mensen van dit bedrijf omdat wij graag persoonlijk wilden worden voorgelicht over de kevlar transportband. Wij hadden namelijk nog een aantal heel specifieke vragen waarop wij het antwoord niet op de site konden vinden. Wij werden heel vriendelijk te woord gestaan en wij merkten ook dat deze persoon heel veel verstand van zaken had. Dat is heel prettig om te merken want wij moesten veel betalen voor deze kevlar transportband dus dan wil je ook zo goed mogelijk weten wat je in huis haalt. 

Deze kevlar transportband is van hoge kwaliteit

Wij hebben uiteindelijk besloten om bij dit bedrijf een kevlar transportband te kopen en dat is ons heel erg goed bevallen. Wij hebben de kevlar transportband nu al een tijdje in gebruik en wij zijn heel tevreden over deze aankoop. Alles werkt nu namelijk optimaal en wij merken dat onze goederen ook sneller geproduceerd kunnen worden omdat de kevlar transportband veel kan verplaatsen van A naar B. 

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen omdat wij een heel goede aankoop hebben kunnen doen. Wij kunnen dan ook zeggen dat:

  • Wij een goede aankoop hebben kunnen doen
  • wij heel goed zijn voorgelicht door de mensen van dit bedrijf 
  • Wij dit bedrijf zeker vaker zullen gaan benaderen 

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site van dit bedrijf. Het adres van hun site is hardick.nl

Reageren is niet mogelijk