Waar kunt u het beste een afvalcontainer huren?

Toen wij vorig jaar van vakantie terug kwamen, hebben wij besloten dat het tijd was om onze schuur op te ruimen. Deze hebben we namelijk de afgelopen dertig jaar niet meer opgeruimd en dus was het een soort opslagplaats geworden van allerlei spullen die wij gewoon niet meer wilden hebben. Wij hebben toen gekeken wat wij konden doen om dit goed aan te pakken. Wij hebben toen even gekeken hoeveel spullen wij in onze reguliere afvalbak kwijt zouden kunnen en wij hebben toen uitgerekend dat wanneer wij de schuur in zijn geheel wilden laten afvoeren, wij meer dan duizend volle containers zouden hebben. Dat schreeuwde dus om een betere aanpak en wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een afvalcontainer te huren. Wij hadden namelijk al snel in de gaten dat een afvalcontainer huren verreweg de beste manier was om te zorgen dat wij van ons afval af zouden kunnen komen. Wij hebben toen bekeken wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over een afvalcontainer huren en wij hebben toen een aantal bedrijven benaderd om te horen wat zij voor ons konden doen. Een van de bedrijven die wij benaderd hebben, waren de mensen van bedrijfsafval.nl. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om het afvalcontainer huren zo aantrekkelijk mogelijk te maken en wij hebben dan ook met veel plezier hun site doorgenomen. Wij hebben gemerkt dat wanneer je op hun site gaat kijken naar hoe je daar een afvalcontainer huren kunt, je zult zien dat het een fluitje van een cent is om hier een afvalcontainer te huren. Je kunt namelijk gewoon aangeven welk soort afval je hebt en dan kun je meteen zien welke afvalcontainer huren het meest geschikt is. Wij konden op deze manier niet alleen snel, maar ook heel voordelig een mooie afvalcontainer huren en wij zijn daarom ook heel blij dat wij deze site gevonden hebben. Mocht u ook op zoek zijn naar mogelijkheden om een afvalcontainer te huren, dan kunt u altijd even naar de site van bedrijfsafval.nl gaan. Deze site is heel handig voor mensen die graag snel van hun afval af willen. 

Een afvalcontainer huren is zo geregeld 

Wij wilden graag snel van ons afval af want wij hadden maar twee weken om de schuur leeg te halen. Dat klinkt misschien als veel tijd, maar dat was het niet echt. Wij hebben toen gemerkt dat wanneer wij een afvalcontainer huren gingen via bedrijfsafval.nl wij zeker konden zijn dat wij voordelig geholpen konden worden. Ik ben daarom ook blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. 

Wij waren snel van al ons afval af

Wij hebben inmiddels de schuur helemaal opgeruimd en dat was nooit gelukt als wij geen afvalcontainer huren gingen via deze site omdat:

  • wij hier heel snel geholpen konden worden 
  • Wij voor een goede prijs ons afval konden laten afvoeren 
  • Wij gemerkt hebben dat wij meteen een nieuwe container geleverd kregen wanneer de ene vol was 

Wilt u meer weten? Kijk dan zelf ook nog even op de site van bedrijfsafval.nl.                               

Reageren is niet mogelijk